18 / 04 / 2024

Hamdi Akın 3.havalimanı eleştiri

Hamdi Akın 3.havalimanı eleştiri

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Hamdi Akın'ın Akfen GYO'daki pay oranı yüzde 18,76'ya yükseldi! 

Akfen GYO'nun Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü kapsamında Hamdi Akın'a satışı bugün Borsa İstanbul'da gerçekleşti ve Hamdi Akın'ın Akfen GYO'daki pay oranı yüzde 16,50'den yüzde 18,76'ya yükseldi.

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Hamdi Akın 3.havalimanı eleştiri Haberi

Hamdi Akın 3.havalimanı eleştiri

TAV Ha­va­li­man­la­rı Hol­ding Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Ham­di Akın, dün Ulu­dağ Üni­ver­si­te­si'nde ka­tıl­dı­ğı bir top­lan­tı­da sek­tö­rün­de ya­şa­nan gün­cel ge­liş­me­le­ri de­ğer­len­dir­di.


THY DE 'ATATÜRK' DEDİ


Bu kap­sam­da, ya­pı­mı ve özel­lik­le ye­riy­le il­gi­li tar­tış­ma­la­rı ha­len de­vam eden İs­tan­bul'un üçün­cü ha­va­li­ma­nı­nı de­ğer­len­di­ren Akın, bu­ra­nın bü­yük­lü­ğü­ne dik­kat çek­ti.


ZAMANLA BÜYÜTÜLÜRDÜ


"Ata­türk Ha­va­li­ma­nı'na üçün­cü bir pist ya­pıl­sın di­ye çok uğ­raş­tık. Türk Ha­va Yol­la­rı da öy­le is­ti­yor­du" di­yen Akın şöy­le de­vam et­ti:  İs­tan­bul'a üçün­cü bir ha­va­li­ma­nı la­zım ama ben ol­say­dım ya­pı­la­cak ha­va­li­ma­nı­nı bu ka­dar bü­yük tut­maz­dım. Ya­ni da­ha ya­pı­la­bi­lir tu­tar­dım, da­ha ba­sit, Ata­türk Ha­va­li­ma­nı da ka­pa­si­te faz­la­sı­nı bu­ra­ya alır­dım ve za­man­la bu­ra­yı bü­yü­tür­düm. Bir ke­re de­ğil de, ya­vaş ya­vaş bü­yü­tür­düm. Da­ha ula­şı­la­bi­lir bir he­def olur­du."


REKABET SINIRLANIYOR


Üçün­cü ha­va­li­ma­nı iha­le­sin­de or­ta­ya çı­kan ra­ka­mın bü­yük­lü­ğü­ne de dik­kat çe­ken Akın, "Ya­ni 10 mil­yar eu­ro­luk...