18 / 04 / 2024

İMSİAD teknik gezi

İMSİAD teknik gezi

İstanbul 3. Köprü inşaatının ardından İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’ne de teknik gezi düzenleyen İMSİAD yönetimi, tekne ile Güney Kulesi, Kuzey Kulesi, Güney Ankraj Bloğu ve Kuzey Ankraj Bloğu’nda devam eden çalışmaları denizden inceledi.

Döviz almak mı, konut almak mı daha mantıklı?

Döviz yatırımlarını ulusal güvenlik boyutu da olan spekülatif bir alan olarak niteleyen İMSİAD Başkanı Andıç, vatandaşın gayrimenkul yatırımı tercih etmesi gerektiğini söyledi.

Bursa'da inşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

Tapu harcı ve KDV indirimleri devam edecek mi?

Bursa iş dünyası 2020 için iyimser bir öngörüde. İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, ''2019’da başlayan tapu harcı ve KDV indirimlerinin 2020’de sürmesi gerektiği kanaatindeyiz'' diye konuştu.

2020 inşaatta çıkış yılı olacak!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektöründe gelecek yıldan umutlu olduklarını söyledi. Andıç, ''2020 yılının yavaş yavaş çıkış yılı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Şanlıurfa'da konut satışları ne durumda?

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sadık Sade, konut ve inşaat sektörünün durma seviyesine geldiğini ifade ederek, “Yüzde 35'i sağlayan bir sektörü bitirmek için sanki üretim yapan firmalarla, kamu bankaları ve belediyeler bir olmuş” diye konuştu...

İMSİAD derneğinde inşaat sektörü gelişmeleri masaya yatırıldı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD) üyeleri İMSİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen buluşmada, inşaat sektöründe yaşanan güncel gelişmeleri değerlendirdi...

Bursa inşaat sektörü yeni dernek merkezine kavuştu!

Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD), yeni dernek merkezimizin açılışı Bursa protokolü ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursalı inşaat sektörü temsilcileri öğrencilerle buluştu!

İMSİAD, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında, Bursa inşaat sektörün önde gelen temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.

İnşaat sektörü 2019'da hareketlenecek!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektörünü ileriye taşımak amacıyla çalıştıklarını söyleyerek, sektörün yapısal reformlarla hareket kazanacağını belirtti.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum!

Bursalı inşaat mühendisleri, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi. Asma Köprü Şefi Kemal Çetin, projedenin zamanında tamamlanıp teslim edileceğini söyledi.

Tapu harcı indirimi devam etmeli!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, bugün sona eren tapu işlemlerinde uygulanan harç ve KDV indiriminin uzatılması için çağrı yaptı.

Gayrimenkulde TL'ye geçiş milli hareketi güçlendirecek!

TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan", Hem gayrimenkullerin kiralanması işlemlerinde hem de borçlanmalarda, kısacası tüm yurt içi işlemlerin Türk Lirası üzerinden yapılması milli hareketimizi güçlendirecektir." dedi...

Gurbetçileri ekonomiye kazandırmanın yolu gayrimenkul!

İMSİAD Başkanı İnş. Müh. Mustafa Andıç gurbetçilere gayrimenkul alımlarında avantaj sağlanması konusunda açıklamalar yaptı. İşte o yazı...

İMSİAD teknik gezi Haberi

İMSİAD teknik gezi

İstanbul 3. Köprü inşaatının ardından İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’ne de teknik gezi düzenleyen İMSİAD yönetimi, tekne ile Güney Kulesi, Kuzey Kulesi, Güney Ankraj Bloğu ve Kuzey Ankraj Bloğu’nda devam eden çalışmaları denizden inceledi.


İMSİAD üyeleri teknik gezinin ardından Proje Başmühendisi Erdoğan Dedeoğlu eşliğinde yapımı devam eden Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu ve Samanlı Tüneli’ni kullanarak, Bursa’ya dönüş yaptılar.


BURSA- Bursa’yı inşa eden müteahhit ve inşaat sanayicilerinin çatı örgütü olan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD), dünyanın en büyük orta açıklıklı 4’üncü asma köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün inşaatına teknik gezi düzenlendi.


İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Yönetim Kurulu ve üyelerinin katıldıkları gezide, geleceğin müteahhitleri de unutulmadı. Uludağ Üniversitesi İnşaat Fakültesi öğrencilerinin de götürüldüğü teknik gezide, üyelere Karayolları Genel Müdürlüğü...