29 / 03 / 2024

İzmir meydan

İzmir meydan

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “sabah sporu” eğitimleri daha ilk günden büyük ilgi gördü. Kent merkezindeki 9 ayrı parkta haftada 3 gün verilen eğitimlere özellikle kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Mithatpaşa bölgesinde kentlilerin "kesintisiz olarak denize ulaşacağı" yeni meydan çalışmalarını denetledi.

Çiğli Kasaplar Meydanı yeni yüzüne kavuştu!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğlililerin en eski buluşma mekanlarından biri olan “Kasaplar Meydanı”nı yeni yüzüne kavuşturdu.

İzmir Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yer altına alınmasıyla hayata geçirilecek olan Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Karabağlar'a yeni kent meydanı geliyor!

İzmir'de Alyanak Bulvarı üzerinde bulunan 4 hektarlık alana kent meydanı yapacak. Meydanda açık otoparklar, meydan, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

İzmir Balıkçılar Meydanı zamanında tamamlanamayacak!

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alana yapılan meydanın inşaatı zamanında bitmeyecek.

Çiğli Kasaplar Meydanı yeniden düzenleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’deki “Kasaplar Meydanı”nı hem tören hem de dinlenme alanı olarak yeniden düzenlerken bölgeye estetik açıdan da değer katacak.

Menderes Bulgurca Meydanı 5 Kasım'da açılıyor!

İzmir'in Menderes Belediyesi tarafından Bulgurca Mahallesi'ne kazandırılan Bulgurca Meydanı, 5 Kasım Cumartesi günü açılıyor

İzmir meydan Haberi

İzmir meydan

Sağlık yaşam için sporu her kesime ulaştırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi , açık havada ücretsiz sabah sporu derslerine başladı. 4 Ağustos Pazartesi başlayan “Her Alanda, Her Yaşta Yaşam Boyu Spor” projesi kapsamında kent merkezindeki açık alan parkları adeta spor alanına döndü. Sabah 07.00’de parklarda hazır olan eğitmenlerin eşliğinde gerçekleşen sabah sporu,  ısınma harekeleriyle başlıyor, grup çalışmaları, step ve aerobikle devam ediyor. Eğitmenler, spor yaparken yaşanan sakatlanmaları engellemek için eğitme katılanlara parklarda bulunan açık alan spor aletleri tanıtarak doğru egzersiz bilgileri veriyor. Katılımcılar bir yandan sabah serinliğinde spor yapma keyfi yaşarken bir yandan da form tutuyor. İsteyen herkese açık olan ve oldukça eğlenceli geçen eğitime katılanların büyük çoğunluğunu ise kadınlar oluşturuyor. 


9 parkta aynı anda

Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sabah sporu eğitimleri İnciraltı...