24 / 04 / 2024

kartepe uzuntarla kültür merkezi ihalesi

kartepe uzuntarla kültür merkezi ihalesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da hayata geçireceği kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da inşa edilmesi planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi için ilk kazmayı vurdu.

Kocaeli kültür merkezi için ilk adım atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da hayata geçirilecek olan kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. 

Kartepe Uzuntarla’ya kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi inşa edecek. . Kartepe Uzuntarla kültür merkezi toplam bin 490 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Kartepe'ye çok amaçlı kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi yapılacak. Belediye, kültür merkezinin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenleyecek..

Kocaeli Aslanbey’e tam donanımlı kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Aslanbey'de modern bir kültür merkezi inşa ediyor.

kartepe uzuntarla kültür merkezi ihalesi Haberi

kartepe uzuntarla kültür merkezi ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına yanıt verecek projeler yapmaya devam ediyor. Kentin pek çok yerinde yapılan kültür merkezleri de bu projeler arasında bulunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların konferans, kongre, düğün gibi organizasyonlarını gerçekleştirmelerine imkân veren bu binalar KO-MEK sınıflarıyla da çeşitli kurslara ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kültür merkezlerinden birini de Kartepe Uzuntarla'da inşa edecek.

İHALE 24 EYLÜL’DE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi merkezin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihaleye çıkıyor. İhale salonunda yapılacak oturum 09.30’da yapılacak. Kültür merkezi Uzuntarla İbrikdere Mahallesi’nde hayata geçirilecek. Kartepe Kültür merkezi, toplam bin 490 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak. Merkez, tek katlı olarak inşa ediliyor. Yapı bünyesinde 350 metrekare KO-MEK birimi, 300 metrekare Sağlık ocağı birimi ve 840 metrekare...