24 / 04 / 2024

kaş kiralık villa

kaş kiralık villa

Koronavirüs pandemisi nedeniyle kiralık villalara talep arttı. Bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi talebin arttığı ifade edilirken, tüketicilerin tercihleri de ortaya çıktı.

Ünlülerden Kaş ve Kalkan'a villa hücumu!

Koronavirüsten kaçan ünlüler Kaş ve Kalkan'a hücum etti. Birçok ünlü isim bu bölgelerde bulunan villalarda tatil yapacak...

Müstakil villalar pandeminin gözdesi oldu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzmanların sosyal izolasyona dikkat edilmesiyle ilgili uyarılarını dikkate alan ve tatil sezonunu izolasyonlu bir evde geçirmek istemeyenler müstakil villaları tercih etti.

Antalya Kaş'ta villa turizmi tartışması: İnşaatlar arttı!

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya Kaş kayıt dışı apart turizmine teslim oldu. Turizmciler "Böyle giderse geriye emlak ofisleriyle marketler kalır." dedi.

Turizm beldelerinde imar barışı fırsatçılığı!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Antalya'nın Kaş ilçesi imar barışı fırsatçılarına rant kapısı oldu. Heyelan bölgesinde inşaat yapan fırsatçılar bunları 'helal', 'korunaklı' veya 'balayı' vilaları diyerek kiralıyor.

Kiralık konutlara ilişkin denetimler sıklaştı! Usulsüzlük yapanlara 7.2 milyon TL ceza kesildi! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralık konutlara ilişkin denetimlerin artırıldığını belirtti. İşte Bakanlığın vergi kayıp ve kaçağını önlemek için gerçekleştirdiği denetimler ve sonuçları...

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Kiralık evlerde ayar kaçtı! Kiracılardan istenen şartlar pes dedirtti!

Son zamanlarda kira fiyatlarında yaşanan artış ve ev sayısında ki düşüş nedeniyle kiralık ev arayan vatandaşlar bir hayli zor durumda. Tüm bu zorluklara rağmen ev sahiplerinin kiracılardan istedikleri belgeler ise pes dedirtti.

Kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! 3 büyük ilde kira fiyatları kaç lira oldu? İşte zirvedeki o il!

Sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü Mayıs ayı raporunu yayımladı! Rapora göre Türkiye genelinde ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatındaki yıllık artış oranı Nisan ayında yüzde 182,7 olurken ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatı 48,5 TL'ye arttı.

Kiralık evlerde ipin ucu kaçtı, Uzman isim uyardı! Kiracıları zor günler bekliyor

Kira fiyatlarında yaşanan artış Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri durumundayken ev sahiplerinin keyfi zam uygulaması kiracıları zor durumda bırakıyor. Yetkililer kiralık evlerde kontrolsüz artışın önü alınmazsa krizin içinden çıkılmaz bir hal alacağı konusunda uyarıyor.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kiralık villalarda talep patlaması!

Pandemi ve bayram tatili nedeniyle tatilcilerin villa tercihi son bulmuyor. Özellikle Antalya'da kiralık villalarda talep patlaması yaşanıyor. 

Kiralık villa arayanlar dikkat!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kiralık villa arayanların sayısı bir hayli arttı. Talebin artması ile birlikte dolandırıcılar bu durumu fırsata çevirdi. Peki, villa kiralarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

kaş kiralık villa Haberi

kaş kiralık villa

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok kişi kalabalıktan uzak izole tatili seçiyor. Tatile gitmeyi planlayanlar ise öncelikle kiralık villaları tercih ediyor. Bu yıl da geçtiğimiz sene olduğu gibi talebin büyük olduğu ve tüketicilerin tercihlerinin de fazla olduğu ortaya çıktı. 

Takvim'de yer alan habere göre; villa kiralamak isteyenler en çok Kaş, Fethiye, Bodrum, Belek ve Marmaris'i tercih ediyor. Temmuz ve Ağustos aylarının yüzde 95'in üzerine ulaştığını söyleyen kiralama sitesi CEO'su Ruşen Mat, bu yıl en çok rezervasyon yapılan tarihlerin bayramın da etkisi ile 17-24 Temmuz tarihlerinde olduğunu ifade etti.

Mat, en çok aranan tercih edilen villaların ise özel havuzlu villalar, büyük bahçeli villalar olduğunu, kalabalık ailelerin seçtiğini söyledi. 

Yaz dönemi için minimum konaklama süresinin 5 gece olduğundan bahseden...