20 / 04 / 2024

Kripto para sert satışlar

Kripto para sert satışlar

Kripto paralar bir süredir değerleniyor ve şok satışlar yaşanıyor. Kripto paralardaki sert satışların bazı nedenleri bulunuyor. Peki bu nedenler neler? İşte kripto paralardaki sert satışların 4 nedeni...

Kripto para sayısı rekor seviyede!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları 2022 yılı itibariyle çok sert rüzgarların estiği bir düşüş döneminden geçerken, endüstrideki toplam kripto para ve token sayısı da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 20 bini de geçti

Beste Naz Süllü'den kripto para yatırımcılarına çok önemli uyarı!

Bitcoin'deki (BTC) sert çakılmanın ardından Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasasıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Kripto paralar sert çakıldı! Piyasadan 78 milyar dolar silindi! İşte Bitcoin, Ethereum, Solana'da son durum...

Kripto paralarda düşüş bugünde devam etti. Lider kripto para birimi Bitcoin gece 3 sıralarında sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Bitcoin'deki seyir kripto paralarıda etkiledi. Peki kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar...

Bitcoin'deki sert düşüş devam ederken kripto para uzmanlarından korkutan uyarılar: Hemen kaçın!

Bitcoin'deki sert düşüş piyasaya yatırım yapan 44 ülkeyi harekete geçirdi. El Salvador'da 44 ülkenin katılımıyla Bitcoin toplantısı gerçekleştirilecek. Öte yandan kripto para uzmanları kripto paraların getirdiği risklere karşı uyarılarını tekrarladı.

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!

Lider kripto para birimi Bitcoin'in hızlı düşüş yaşaması diğer kripto paraları da olumsuz etkiledi.  Kripto para piyasalarında sert satışlar yaşanmaya başladı.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.

IMF'den küresel kripto para düzenlemesiyle ilgili uyarı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel kripto para düzenlemesinin kapsamlı ve koordineli olması gerektiğine, koordineli olmayan düzenleyici tedbirlerin istikrarı bozucu sermaye akışlarını kolaylaştırabileceğine dikkat çekti.

Kripto para sert satışlar Haberi

Kripto para sert satışlar

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı.

İşte Abdurrahman Yıldırım'ın 'Piyasaların çifte korkusu: Enflasyon ve regülasyon' başlıklı yazısı...

19 Mayıs nedeniyle ülkemizdeki piyasaların kapalı olduğu gün, küresel piyasalarda 2 olay karışıklık yarattı.

Biri bir süreden beri akıllara sığmayacak şekilde değerlenen kripto varlıklarda olan şok satışlar. İkincisi de akşam sıralarında açıklanan FED tutanakları varlık azalmayı gündeme taşıyarak piyasalardaki karışıklığı artırdı. 

Önce kriptolarda günlük yüzde 10-20 oranlarında sert değer kayıpları yaşandı. Bu da 14 Nisan 2021 tarihinde kaydedilen tepe noktasına göre değer düşüşünü yüzde 50'ye ulaştırdı. 

-14 Nisan tarihinde 2.55 trilyon dolara yükselen kripto paraların toplam piyasa değeri, dün gün içi işlemlerde 1.35 trilyon dolar seviyesine kadar geriledi. 1.2 trilyon dolarla neredeyse yarı yarıya bir kayıp meydana geldi. 

-...