25 / 04 / 2024

kripto para soğuk cüzdan

kripto para soğuk cüzdan

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

Uzmanlardan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Thodex yöneticisi, 2 milyar doları yurt dışına küçük bir harici disk ile kaçırdı. "Soğuk cüzdan" şeklinde isimlendirilen bu cihaz, kripto paraları muhafaza ediyor, depoluyor ve koruyor. Peki kripto paranın kasası nasıl kullanılıyor? İşte kripto parayla ilgili detaylar...

Gram altının bu rakama gelmesine adeta ramak kaldı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen açıklanan bu rakama bir göz atın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının geleceği rakamı açıkladı. Gram altının bu rakama gelmesine adeta ramak kaldı... Altını olanlara soğuk duş... Hemen açıklanan bu rakama bir göz atın...

Gram altın birkaç güne bu kadar olacak! Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının radarına giren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının birkaç güne kadar geleceği rakamı açıkladı. Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın...

ABD'de kripto para dolandırıcılığı kurbanlarının kaybı 1 buçuk yılda 1 milyar doları geçti!

ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), 2021 yılının başından itibaren toplamda 46 binden fazla kişinin dolandırıcılık sebebiyle 1 milyar doların üzerinde kripto para kaybettiğini belirtti.

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

Çin'den kripto para madenciliğine yasak!

Çin'in kuzeyindeki Neberdi bölgesinde kripto para madenciliği ve ticaretini yasaklama için çalışmalar başladı. 

Kripto paralarda son durum ne? En değerli kripto para hangisi?

Kripto para piyasalarında hareketlilikler yaşanmaya devam ediyor. Bu hafta kripto paralarda neler oldu? Hangi coinler değerlendi? İşte ayrıntılar...

Altay'dan kripto para kararı!

Spor Kulübü Altay kripto para borsası Icrypex işbirliği için anlaşmaya vardı.

Kredi desteği ve kripto para düzenlemesi yabancıya konut satışını patlatır!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bahadır, “Bankaların kredi desteği ve kripto para düzenlemesi, konutta yabancı yatırımını patlatır” dedi.

2014'ten bugüne 2.2 milyar dolarlık kripto para çalındı!

Avukat Murat Aydar, dünya genelinde 2014'ten bu güne siber korsanlar tarafından kripto para borsalarına yönelik gerçekleştirilen saldırılar sonucu çalınan para miktarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı!

Son zamanların gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan 1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı...

Kripto para piyasasına hangi şirketler yön veriyor?

Kripto paralara yatırım yapan ve piyasayıetkileyen şirketler milyonlarca dolarlık kripto yatırımı gerçekleştirdi. 2021 yılında kripto para piyasasında meydana gelen ve herkesin bu piyasayla yakından ilgilenmesine sebep olan hızlı artış, gücünü çoğunlukla büyük şirketlerden kazandı. 

Çin Merkez Bankası'ndan kripto para açıklaması!

Çin, kripto para piyasasındaki baskılarını sürdürüyor. Son olarak Çin Merkez Bankası(PBoC) Finanasal Tüketici Hakları Kouma Bürosu Direktör Yardımcısı Yin Youping kripto para yatırımcılarını uyardı.

kripto para soğuk cüzdan Haberi

kripto para soğuk cüzdan

Kripto para piyasasında herhangi bir düzenleme ve denetim mekanizmasının bulunmaması, yatırımcıların güvenlik kaygılarının artmasına neden oluyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; CoinMarketCap verilerinde, 152 milyar doları bulan merkeziyetsiz borsa (DeFi) türlerinin güvenlik açıklarından ortaya çıkan kayıpların, 2020 yılında 12 milyar dolara ulaştığı belirtildi. Bunun 10,5 milyarlık bölümü dolandırıcılık ve hırsızlık vakaları sebebiyle oluştu.

Türkiye’de Thodex'ten sonra Vebitcoin, SmartTrade Coin, DogeCoin Mining ve Bitrota olacak şekidle 5 kripto para şirketinin adının karıştığı dolandırıcılık soruşturmaları devam ederken, cüzdanların çalınması ve usulsüzlere ilişkin güvenlik riskleri de gündemde yer alıyor. Blok zinciri veri tabanının ana bileşenlerinden biri olan soğuk cüzdanın yatırımları hırsızlık ve dolandırıcılık risklerine karşı güvenceye aldığına dikkat çeken Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, “Soğuk cüzdan, varlıklar için kontrolü tamamen yatırımcıya...