29 / 03 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası tanıtımları

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası tanıtımları

Engelli vatandaşlara pozitif ayrıcalıklar sağlayan, Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası, hazırlanan kamu spotuyla engelli vatandaşlara tanıtıldı.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Büyükçekmece Belediyesi imam hatip okulu camisinin minaresini yıkıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası tanıtımları Haberi

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası tanıtımları


Engelli vatandaşlara pozitif ayrıcalıklar sağlayan, Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası, hazırlanan kamu spotuyla engelli vatandaşlara tanıtıldı.


Engellilerin etkin bir şekilde hizmet alabileceği binanın tanıtımı, Küçükçekmece Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı olarak eğitim veren İşaret Dili Öğreticisi Ayşe Köksal Alamehmet tarafından gerçekleştirildi.


BİNANIN ÖZELLİKLERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ


Tanıtım filminde binanın özelliklerine dikkat çekilerek, ‘şu anda buradasınız’ uyarıları, sesli uyarı sistemleri ve yerlerde kullanılan kabartma tekniğine sahip olduğunun altı çizildi. Mini prodüksiyon, bina içerisinde, trafik parkında ve ilçede hizmet veren kültür merkezleri ile bilgi evlerinde  yer alan kapalı devre yayın sistemlerinde vatandaşlara tanıtılacak.


Küçükçekmece...