26 / 04 / 2024

mai residence satış

mai residence satış

Fer Yapı Mai Residence nerede sorusunun yanıtı şöyle: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal İSTANBUL - Mai Residence telefon numarası: 444 93 37

Fer Yapı Mai Residence!

Fer Yapı Mai Residence projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlanan konut alternatiflerine yer veriyor...

Mai Residence Fer Yapı!

Mai Residence Fer Yapı projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Mai Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon, home ofisler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut...

Mai Residence vaziyet planı!

Fer Yapı tarafından inşa edilen Mai Residence projesinde fiyatlar 275 bin liradan başlangıç gösteriyor. Mai Residence vaziyet planı hakkında www.mairesidence.com adresinden detaylı inceleme yapabilirsiniz...

Mai Rezidans Fer Yapı nerede?

Mai Rezidans Fer Yapı nerede sorusunun yanıtı hem krokili hem de adresli bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor

Mai Residence resimleri!

Mai Residence resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Mai Residence projesinde daire teslimlerinin Aralık 2014 yılında yapılması planlanıyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal satış ofisi!

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence'da fiyatlar 317 bin TL'den başlıyor!

Mai Residence; gençlere, yeni evli ya da evlenmek üzere olan, kısacası ilk yatırımını yapmak isteyen çiftler için peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuyor. Mai’de peşin satış fiyatı 317 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kartal Mai Residence projesi'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Kartal'da inşaa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği Kartal Mai Residence'da daire fiyatları 326 bin TL'den başlıyor...

Mai Residence Kartal'da 0 peşinatla! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Peşinatsız ara ödemesiz satışların yapıldığı Mai Residence Kartal projesi kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlayacak. Proje kapsamında yer alan daireler için ödemeler Mart 2016'da başlayacak.

Fer Yapı Mai Residence satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesi 35 ve 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. Fer Yapı Mai Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık!

Mai Residence Kartal satılık daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence satış ofisi iletişim!

Mai Residence konut projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 35 ve 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Mai Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mai Residence satılık daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Mai Residence satılık daire fiyatları konutların büyüklükleri ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

mai residence satış Haberi

mai residence satış

Ofis ve konutlardan oluşan Mai Residence projesi Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un Kartal bölgesinde konumlandırılan Mai Residence projesi 2 blok halinde yükseliyor. Fer Yapı Mai Residence nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


1.500 metrekare ticari alanın yer aldığı Kartal Mai Residence Mai Residence Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Kartal Mai Residence satış ofisi ile 444 93 37 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz. 


Fer Yapı Mai Residence nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim. Kartal Mai Residence Evlerinde bulunan 14 katlı blok ofislerden ve 36 katlı blok ise konutlardan meydana geliyor.


Kartal Mai Residence Konutlarında hobi odası, mini müzik stüdyosu, bilardo, çok amaçlı spor sahası, fitness center, çocuk oyun alanları...