26 / 04 / 2024

Metehan Kavuk risk alacak yatırımcı

Metehan Kavuk risk alacak yatırımcı

İnşaat sektörüne 2006 yılında giren Kavuklar Grup Gayrimenkul Geliştirme Başkanı Metehan Kavuk: "İzmir'in gelişmesi için altyapı planlanmalı ve risk alacak yatırımcı sayısı artmalı" dedi...

İzmir'deki FETÖ'ye finansal destek dava duruşması yapıldı!

İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanıklar Küçükbay, Kavuk ve Sipahi, tutuksuz yargılanan Metehan Kavuk ile avukatları katıldı.

Metehan Kavuk yakalandı!

İzmir'de FETÖ soruşturmasında örgüte finans desteği sağladığı öne sürülen Metehan Kavuk İzmir'de bir sokakta yürürken yakalandı. Metehan Kavuk'un adliyeye götürüleceği ve tutuklama kararının yüzüne okunmasının ardından babasının da kaldığı Buca Kırıklar'daki F Tipi Cezaevi'ne konulacağı bildirildi.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk hakkında yeniden yakalama kararı!

İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen 7 işadamından 4’ü sırra kadem bastı. Polis her yerde Metehan Kavuk, Kamil Karakaş, Hami Çatalyürek ve Ruhi Ünalan’ı arıyor.

Ahmet Küçükbay ve Metehan Kavuk'un serbest bırakılmasına itiraz!

Aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 7 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına İzmir Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur, itirazda bulundu.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir'de gözaltına alınan işadamları adliyeye sevk edildi!

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ile Abdullah Kavuk ve oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 17 iş adamı ile bir gazeteci adliyeye sevk edildi.

Metehan Kavuk gözaltına alındı!

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Kavuklar Şirketler Grubu'na yönelik İzmir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 80 yaşındaki Mehmet Kavuk serbest bırakılırken torunu Metehan Kavuk gözaltına alındı

Point Bornova, Altındağ'daki konut fiyatlarını artırdı!

Yaptıkları her proje ile bölgenin değerini artırdıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, Point Bornova'nın açılmasıyla birlikte ilçenin Işıkkent bölgesindeki evler 10 kat değerlendi" dedi.

Konut sektöründe büyüme devam ediyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk konut sektörü, kentsel dönüşüm ve yatırım planları hakkında bilgi verdi. Kavuk, konut sektöründe büyümenin hala devam ettiğini söyledi.

İzmir Bayraklı'ya 2016'da 62 katlı kule yapılacak!

1 milyar liraya mal olacak Point Bornova'nın öyküsünü anlatan Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk, "Seneye Bayraklı'da 62 katlı 236 metrelik bir kule yapmayı planlıyoruz" dedi.

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Metehan Kavuk: Seçim yaklaştı ama inşaat yavaşlamadı!

Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Kavuklar İnşaat, yurtdışına açılmayı hedefliyor!

İzmirli Kavuklar Gayrimenkul'un, uzun vadedeki hedefleri arasında uluslararası bir firma haline gelmek yer alıyor. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Metehan Kavuk risk alacak yatırımcı Haberi

Metehan Kavuk risk alacak yatırımcı

KARYAKIT istasyonu işletmek için 43 yıl önce Malatya'dan izmir'e gelen Kavuk bugün İzmir'in en önemli aile şirketlerinden bir tanesi olan Kavuklar Grubu'nun sahibi. Akaryakıt ve otomotiv sektöründe söz sahibi olan Kavuklar Grup, 2006 yılından itibaren girdikleri inşaat sektöründe, İzmir için önemli projeler üretti. Aradan geçen 8 yıllık süreçte başta Bayraklı Tower olmak üzere kentin çehresini değiştiren yapılara imza attı. Kavuklar Grubu'nun veliahtı Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, Egeli Sabah'a özel açıklamalar yaptı. 


Gerçekleştirdiğimiz röportajda Metehan Kavuk, "İzmirli kaliteli, doğru olan her şeyi kabul ediyor. İzmir'in risk alan yatırımcıya ihtiyacı var" dedi. Öte yandan Kavuk, İzmir'in geleceğini, kentin yeni yüzünü, hayata geçirdikleri ve geçirecekleri projelere değindi. 


• İnşaat sektörüne ne zaman girdiniz? 

- 2006 yılında yatırım gayrimenkul sektörüne girdik. 2006-2008 yılları arasında...