26 / 04 / 2024

moskova pROestate Fuarı 2018

moskova pROestate Fuarı 2018

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Moskova’da Türk-Rus inşaat gücü bir aradaydı!

Moskova'da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen forum, 800'den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi...

Moskova'da Türk-Rus inşaat gücü bir aradaydı!

Moskova’da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen forum, 800’den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi...

İnşaatın devleri Moskova'da buluştu!

Moskova Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13'üncü kez kapılarını açtı

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Murat Kurum: Bileğimizi kimse bükemez!

Sabah, Rusya’daki Proestate fuarında gayrimenkul sektör temsilcilerini biraraya getirdi. Organizasyona katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, sektör temsilcilerine “Beraber olduktan sonra, bileğimizi kimse bükemez” dedi.

Creavit Moskova'da görücüye çıktı!

Moskova’da 22.’si düzenlenen MosBuild/WorldBuild fuarına bu senede katılım gösteren Creavit, tasarımlarıyla yine göz doldurdu. Creavit, uzun süredir faaliyet gösterdiği Rus piyasasında bu sende de olumlu etkiler yarattı.

Rusya Domexpo gayrimenkul fuarı 23-25 Ekim'de!

Rusya’nın başkenti Moskova’da 23-25 Ekim 2015 tarihlerinde 33.sü yapılacak olan ülkenin en köklü gayrimenkul fuarı Domexpo kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Moskova Turizm Fuarı turizmcilere moral oldu!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

Moskova Turizm Fuarı'nda Türk standları ilgi gördü!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye’ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

MITT Moskova Fuarı açıldı!

Antalya turizminin bu sezon nasıl şekilleneceğinin belirgin işaretlerinin ortaya çıkacağı MITT Moskova Fuarı, bu yıl 22'nci kez kapılarını açtı.

Ege Seramik MosBuild Fuarı’na katılacak!

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markalarından biri olan Ege Seramik 31 Mart-03 Nisan tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek olan MosBuild Fuarı’na katılıyor.

moskova pROestate Fuarı 2018 Haberi

moskova pROestate Fuarı 2018

Moskova’da 12.'si' düzenlenen International Proestate International Real Estate Investment Forum (Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu) 19-21 Eylül 2018 tarihinde Radisson Royal Hotel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Proestate, şehir geliştirme ve gayrimenkul piyasasına odaklanan çok yönlü bir etkinlik; Rusya'dan ve dünyanın dört bir yanından yatırımcılar, geliştiriciler, yöneticiler, danışmanlar ve mimarların katılımı ile düzenleniyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere, Türkiye ve Rusya'dan üst düzey isimler, Rusya'dan bakanlar, gayrimenkul sektöründen Türk ve Rus yatırımcıların buluştuğu forumda, inşaat ve şehircilik alanında Türkiye ile Rusya arasında yeni ortaklıklar ve işbirlikleri masaya yatırıldı.

Yeni Moskova’yı İnşa Edeceğiz

Rusya Federasyonu İnşaat Konut ve Kamu Destekleri Bakanı Vladimir Yakushev’le ikili görüşme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, düzenlediği basın toplantısında “Rus bakan ile işbirliğimizi güçlendirmek adına bir...