26 / 04 / 2024

Muammer Ceylan konut sektörü açıklamaları

Muammer Ceylan konut sektörü açıklamaları

Muammer Ceylan, yeni kabinenin Türkiye'ye istikrar ve dinamizm kazandıracağını belirterek yılın ikinci yarısını sektörün rekorla kapatabileceğine vurgu yaptı

Konut sigortasına talep 3 kat arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde konut sigortasına ve diğer sigortalara olan talebi ve konuyla ilgili Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux tarafından yapılan açıklamayı kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Konut tasarımlarına Kovid-19 etkisi: Bireysel konfor!

Kovid-19 salgınıyla birlikte temastan kaçınma hali ortaya çıktı. Ceylanates Design kurucusu Mimar Ceylan Ateş, “Son yıllarda ofis ve konut projelerinde bireysel konforu ön plana alan bir yaklaşımın hakim olduğunu görüyorduk. Salgının etkisiyle yenilikleri daha sık görmeyi bekliyoruz" dedi.

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

TOKİ Çorum'da emekliler için bin konut üretecek!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.

Her yıl 500 bin adet konut dönüştürülecek!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Her yıl 500 bin adet konut dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

İstanbul'da büyük dairelere ilgi azaldı!

Ceylan İnşaat Başkanı Muammer Ceylan İstanbul’da büyük dairelerin artık satılmadığını savunarak, ''Ailelerimiz artık parçalandı, kızın ya da oğlun üniversiteyi bitiriyor tek evde oturuyor. Küçük dairelere ihtiyaç çok fazla şu anda'' dedi. 

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Ev sahibi olmak imkansız değil!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, markalı konut üreticilerinin 'kazanamıyoruz' dediği dönemde müteahhitin kâr marjının yüksek olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de 2 kere 2 dört etmiyor!

Bu yıl 6’ncı kez gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı 300’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getirdi. Konferansta konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün geleceğe emin adımlarla yürüdüğü belirtti.

Konut sektörü 250 farklı yan sektörü besliyor!

Bu yıl 6’ncı kez düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı 300’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getirdi. Konferansta konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün geleceğe emin adımlarla yürüdüğü söyledi. 

Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüşecek!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağını söyledi. Ceylan "Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüşmeli." dedi

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Ülke ekonomisinin itici gücü; İnşaat!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Türkiye genelinde konut satış verilerindeki artışı değerlendirdi. 

Muammer Ceylan konut sektörü açıklamaları Haberi

Muammer Ceylan konut sektörü açıklamaları

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, yeni kabinenin Türkiye'ye istikrar ve dinamizm kazandıracağını belirterek yılın ikinci yarısını sektörün rekorla kapatabileceğine vurgu yaptı 65.Hükümetin Binali Yıldırım Başbakanlığında göreve başlamasını ve Merkez Bankası'nın faiz indirim kararını değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün gelişmelerden pozitif yönde etkileneceğini belirtti. 


Sektörü yüzde 1 büyütmek 5 bin yeni istihdam demek 


Yeni kabinenin hem siyasi hem de ekonomik istikrarın sağlanmasında Türkiye'yi bir adım ileriye taşıyacağını söyleyen Muammer Ceylan, bu ivmenin inşaat sektörünü de hareketlendireceğini açıkladı. 


Muammer Ceylan sözlerine şöyle devam etti: "Kabinedeki değişim inşaat sektörüne dinamizmini geri kazandıracak. Merkez Bankası'nın açıkladığı faiz indirim kararının konut kredisi faizlerine de kısa bir süre içinde yansımasını bekliyoruz. Faizlerin inmesiyle birlikte konut sektörü 2016'nın ikinci yarısında satışlarını rekor...