02 / 05 / 2024

rusya kripto rapa yasağı

rusya kripto rapa yasağı

Rusya Merkez Bankası tarafından kripto para madenciliğinin ve dolaşımının yasaklanması önerildi. 

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırım Rusya ve İran arasında yeni yatırım ve kazanç yolları sağlamaya sevk etti. Ticaret amaçlı kullanmak için altına dayalı kripto para üreteceği açıklandı.

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya'dan kripto paralara ilişkin dikkat çeken hamle. Rusya kripto paralarla uluslararası ödemeleri yasallaştırmak için adım atılması gerektiğine dikkat çekti.

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar! 

Rusya, kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanmak için harekete geçiyor. 

Ülkenin ticaret bakanı kripto paranın ne zaman yasallaşacağını duyurdu! Ödemeler nasıl yapılacak

Kripto para borsası çalkalanmaya devam ediyor. Yatırımcıların gözü kulağı uzmanlardan gelecek uyarılarda. Bir uyarı ve açıklama da Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov’dan geldi. İşte detaylar…

Japonya'dan kripto para borsalarına dikkat çeken Rusya uyarısı!

Japonya tarafından kripto para platformlarına dikkat çeken bir uyarı yapıldı ve Rusya ile Belarus'a ilişkin yaptırımlara uyum sağlamalarının altı çizildi.

AB'den Rusya'ya kripto para yaptırımı geliyor!

Avrupa Birliği Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekatın ardından Rusya'ya yeni yaptırımlar uygulamak için harekete geçti.

Ukrayna'ya yaklaşık 60 milyon dolar değerine kripto para bağışı!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Ukrayna'ya yapılan kripto para bağışının yaklaşık 60 milyon dolarlık değere ulaştığı bildirildi.

Kripto paralar düşer mi, yükselir mi? İşte Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum 

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle dalgalı bir şekilde hareket eden kripto para piyasasında son saatler sakin geçti. Saat 11:30’dan itibaren piyasalar binde 7 düşüş gösterse de, 2 trilyon doların üzerinde kalmayı başardı.

Kripto savaşı mı geliyor? Bitcoin süper silah oldu!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş açtığı için pek çok şirket gibi Binance'den yaptırım uygulanması istenmişti fakat Binance'ın buna olumlu yaklaşmaması beraberinde yeni kripto savaşlarını getiriyor olabilir mi?

Rusya-Ukrayna krizi kripto paralara nasıl yansıdı? Uzmanlardan Rusya için çarpıcı kripto uyarısı!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan sıcak temastan sonra Rusya'ya SWIFT yaptırımı uygulandı. SWIFT yaptırımının ardından kripto para piyasasına yönelen Rusların ne yapacağı merakla takip ediliyor.

Kripto para dünyasında neler oluyor? Hızlı yükselişin ardında savaş mı var?

Kripto para piyasasının ve özellikle lider Bitcoin’in hızlı yükselişinin ardında Ukrayna-Rusya savaşı olduğu düşünülüyor. İşte detaylar…

Binance’dan Rusya değerlendirmesi: Yaptırımlar kripto paralarla mı atlatılacak?

Rusya, Ukrayna’ya gerçekleştirdiği askeri harekat sebebiyle sert ekonomik yaptırımlarla karşılaşırken, kripto dünyasından konuya ilişkin ilk değerlendirme yapıldı. 

Kripto paralarda Ukrayna-Rusya etkisi! Son durum korkuttu!

Kripto para piyasalarında Ukrayna-Rusya arasındaki gerilim ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gerçekleştirileceği faiz yükselişinin yakınlaşması sebebiyle Bitcoin ve Ethereum ilk sırada olacak şekilde kripto piyasalarında düşüş eğilimi devam ediyor. 

rusya kripto rapa yasağı Haberi

rusya kripto rapa yasağı

Rusya Merkez Bankası tarafından yayımlanan bir raporda kripto para madenciliğinin ve dolaşımının yasaklanması önerisini sundu.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; raporda kripto paraların Rusya'nın para politikası egemenliğini sınırladığına ve neticede politika faizini yüksek seviyede tutmak zorunda kaldığına dikkat çekildi. 

Raporda kripto paraların terörün finansmanı ve diğer yasa dışı operasyonlarda kullanıldığına vurgu yapılırken, kripto para madenciliğinin enerji tüketimi ve Rusya'nın çevre planları için risk yarattığına dikkat çekildi. 

Avrupa Birliği'nde kripto para madenciliğine yönelik yasaklar kapıda!

Mustafa Elitaş, Binance ile kripto para yasasını görüşecek!

Yeni zamlı maaşlar ile ilgili flaş ayrıntılar! Beş soruda tüm detaylarıyla!

Benzin ve motorine 20 günde gelen zamlar!

Emekli ve memur maaşlarında rekor yükseliş! Maaşlarda 1.458 lira artış oldu!

Altında...