23 / 04 / 2024

Sakarya erenler yatırımları

Sakarya erenler yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler’in tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede yaklaşık 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk montaj töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Erenler bu projeyle baştan sona yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler ilçesinin tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi.

Sakarya Erenler ve Serdivan'a 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Erenler ve Serdivan’ı ilgilendiren yeni içmesuyu ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya Erenler'e 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’e bağlı Küçükesence, Hasanbey ve Yazılı Mahalleleri Muhtarları Lütfü Tetik, Aydın Çelik ve Şaban Süleyman’ı makamında ağırladı. Toçoğlu Erenler yatırımlarını masaya yatırdı...

Sakarya Erenler ve Serdivan’a 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler ve Serdivan'da hayata geçirilecek yeni içmesuyu projelerinin müjdesini verdi, Toçoğlu 100 Milyon TL’yi bulacak yatırımların ihalesinin kısa süre içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi

Sakarya Erenler'e 170 milyon liralık yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “Erenler’de tamamlanan ve planlanan yatımların toplam maliyeti 170 milyon TL’dir, projelerimizi bir bir hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Erenler'e 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’e bağlı Küçükesence, Hasanbey ve Yazılı Mahalleleri Muhtarları Lütfü Tetik, Aydın Çelik ve Şaban Süleyman’ı makamında ağırladı. Toçoğlu Erenler yatırımlarını masaya yatırdı...

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya’daki çevre yatırımları değerlendirildi!

Sakarya Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, tamamlanan çevre yatırımları, yeni projeler, çevre kirliliği ve diğer alanlardaki tüm çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Zeki Toçoğlu Erenler yatırımlarını anlattı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toçoğlu " İlçemizde yeni duble yol çalışmaları gerçekleştireceğiz. Yeni içmesuyu yatırımı yapacağız.” dedi

Karasu'ya 35 milyon TL'lik alt yapı yatırımları yapılacak!

Sakarya'nın kuzey bölgesini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Başkan Toçoğlu, bir müjde daha verdi. Toçoğlu, "Karasu'ya değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz.

Sakarya erenler yatırımları Haberi

Sakarya erenler yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler’in tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede yaklaşık 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk montaj töreni gerçekleştirildi. Erenler Belediyesi hizmet binasının hemen yanında kurulan özel platformda gerçekleştirilen törene Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ilçe belediye başkanları, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Son Teknoloji Şebeke Sistemi

Programın açılış konuşmasında projenin su yönetimi anlamında teknolojinin geldiği son noktayı temsil ettiğini ifade eden SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kurum olarak suya su gibi para harcamaya devam ediyoruz. Şimdi de kayıp kaçak oranını dünya standartlarına indirmek amacıyla Erenler ilçemizde önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. 1999 depreminden sonra Erenler...