28 / 03 / 2024

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınma

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınma

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Samsun Atakum için acele kamulaştırma kararı!

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazların ve kent merkezindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik projenin hayata geçirilmesi için acele kamulaştırma kararı alındı...

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi sorunu çözülüyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun’da hayata geçirilmesi planlanan konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Zihni Şahin'den Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gülsan Sanayi Sitesi'nin dönüşümü ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Gülsan Sanayi Sitesi esnafı mağdur olmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada“Evet Gülsan Sanayi Sitesi’ni buradan kaldıracağız ama kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Gülsan Sanayi Sitesi’nde kamulaştırmalar başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Gülsan Sanayi Sitesi’nde kamulaştırma işlemlerine başlandığını, bu zamana kadar 15 milyon TL ödeme yapıldığını belirtti.

Gülsan Sanayi Sitesi daha iyi bir yere taşınacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Gülsan Sanayi’yi daha iyi bir yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “Gülsan Sanayi esnafımızı asla mağdur etmeden onları en uygun yere taşıyacağız." diye konuştu

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınma Haberi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınma

Samsun Milletvekili Erhan Usta ve 19 milletvekili tarafından Samsun Gülsan Sanayi Sitesinin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla önerge hazırlandı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi için meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Önergede şu ifadeler kullanıldı: ''Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin yıkılarak, Toybelen'de yapılacak yeni sanayi sitesine taşınması şehrin üretimine ve istihdamına ciddi zararlar verecektir. Bunun yanında yeni sanayi sitesinden dükkan almak için istenen tutarlar ve ödeme koşulları esnafın kaldırabileceğinin çok üzerindedir. Bu durum esnafın tezgah kapatmasına neden olacaktır. Konunun tüm boyutlarıyla araştırılarak, sorunların çözümüne yönelik alınabilecek tedbirlerin ve yapılabilecek düzenlemelerin belirlenmesi amacıyla, Anayasa'nm 98. ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İç Tüzüğünün 104 ile 105'inci maddeleri gereğince Meclis...