26 / 04 / 2024

sanayi arazilerinin sorunu

sanayi arazilerinin sorunu

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

Balıkesir Sanayi 2. Kapı bölgesindeki mülkiyet sorunu çözülüyor!

1986'da İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması yapılan,18.02 bölgesi olarak bilinen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 senelik mülkiyet sorunu vatandaşların tapu ile aldıkları parsellerin tamamının korunması kaydıyla çözüme kavuşturuluyor.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Kırıkkale'de tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi mecliste!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak köylerinde tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi ve çiftçilerin mağduriyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Önal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

İzmir Sarnıç'taki 2B arazilerinin fiyat sorunu TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç bölgesinde bulunan 2B arazilerinin satış fiyatlarının azaltılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, fiyatların indirilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu...

Antalya'nın sanayi sitelerinde tapu sorunu çözüldü!

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin kat artışı ve tapu sorunları çözüldü. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sitelerin değeri attı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi sorunu çözülüyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun’da hayata geçirilmesi planlanan konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 250 dükkan müjdesi!

Akdeniz Sanayi Sitesi’nin 90 dönümlük arazisinde 30 yıldır yaşanan gecekondu sorunu çözüme kavuşuyor. 

Sivas'ta eski sanayi sorununa kentsel dönüşümlü çözüm!

Belediye ve Mülk sahiplerinin karşılıklı itirazları sonucu yıllardır çözüme kavuşturulamayan eski sanayi sorununda sona yaklaşılıyor. Belediye sorunu çözmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığını hakem tayin etti.

Tarım arazilerinin azalması sorunu TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Tarım arazilerinin ve ekim oranının azalmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Isparta'daki Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesindeki atık su sorunu mecliste!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin atık su kirliliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

sanayi arazilerinin sorunu Haberi

sanayi arazilerinin sorunu

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere; Birlik Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu, Finikeli Oda ve Birlik Başkanlarıyla beraber Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi makamında ziyaret gerçekleştirdi. AESOB Başkanı Dere, ziyaret esnasında Başkan Geyikçi’ye korona salgını kısıtlamaları sürecinde esnafa verdiği destekler, sağladığı katkılar nedeniyle teşekkürlerini iletti. Başkan Geyikçi, her zaman esnafın yanında olduğunu ifade ederek, olmayı sürdüreceğini kaydetti.

AESOB Başkanı Dere, “Belediyeye ait dükkanlarda kiracı olan esnaflarımızdan işyerlerinin kapalı olduğu süre boyunca kira ücreti almadınız. Esnaflarımızın açık olan işyerlerini pandemi sürecinde dezenfekte ettirdiniz, normalleşmeyle birlikte açılan işyerlerini de dezenfekte edilip, temizliğine katkı sağladınız. Taksici ve minibüsçü esnafımızın araçlarını haftada 1 defa ücretsiz olarak dezenfekte ettirdiniz. Esnaflarımıza ücretsiz olarak maske verilmesini sağladınız” ifadelerini kullandı.

Tüm bu hizmetlerin belediye gelirlerinin yüzde...