04 / 05 / 2024

sekapark kongre merkezi

sekapark kongre merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Sekapark’ta yer alacak olan kongre merkezinin ihalesi yapıldı.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Aydın'daki Efes Kongre Merkezi çürümeye terk edildi!

Avrupa'nın 3., Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en büyüğü olan Aydın'daki Efes Kongre Merkezi adeta çürümeye terk edildi. 

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Washington Kongre Merkezi hastane oluyor!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), başkent Washington DC'de yer alan Washington Kongre Merkezi'ni hastaneye çeviriyor.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehri Belediyesi, kongre merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin yapımı sürüyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Projenin Doğu Marmara bölgesinin en önemli kültür merkezi olması planlanıyor.

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

sekapark kongre merkezi Haberi

sekapark kongre merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce Sekapark'ta hayata geçirilen tam donanımlı kongre merkezinin inşaatı hızla devam ediyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kapsamında hizmete sunulmaya hazırlanan kongre merkezinde çalışmalar sürüyor. Merkez, fabrika yapısında gerçekleştirilen yeniliklerle modern bir hale getiriliyor. 

Sekapark’ın 1. ve 2. etabını birleştirerek bir bütün haline getirecek kongre merkezi tamamlandığında Doğu Marmara’nın kongre merkezi olacak. Yapının A,B ve C olarak adlandırılan üç bloğunda uygulamalar hızla devam ediyor. Yapının ısıtma ve soğutma hatlarının yapımı tamamlanmak üzere, ayrıca kongre merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Kongre merkezindeki çalışmaların yüzde 50’si tamamlanırken, saha betonlarının dökümüne başlandı. Üç bloğunda ahşap ve akustik panel kapmalarını bitirmek isteyen ekipler, hummalı şekilde çalışıyor.

Toplam 36 dönüm alan üzerinde inşa edilen Kongre merkezi üç bloktan meydana geliyor. A ve B...