19 / 04 / 2024

şile satılık gayrimenkul

şile satılık gayrimenkul

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı. 

Pendik ve Şile'de 59.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Pendik ve Şile'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 59 milyon 484 bin 394 TL bedelle satışa çıkardı.

Şile'de 52.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Şile Balibey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 52 milyon 951 bin 550 TL bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar ve Şile'de 35 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Üsküdar'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 34 milyon 993 bin 557 TL bedelle satışa çıkardı.

Şile'de 15 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli Şile Belediye Başkanlığı Şile Balibey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 14 milyon 986 bin 445 TL bedelle satışa çıkardı.

Şile'de 1 milyon 243 bin 541 TL'ye satılık 16 adet gayrimenkul!

Şile Satış Memurluğu İstanbul İli Şile İlçesinde yer alan 16 adet gayrimenkulu 18 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkarıyor...

Şile'de 2 adet gayrimenkul 22 milyon 200 bin liraya!

Şile Belediye Başkanlığı'ndan 21 Kasım 2012 tarihinde açık arttırma usulü ile gayrimenkul satılacak

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 2.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Merkez mevkiinde yer alan gayrimenkul 2 milyon 186 bin 736 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Anamur Belediyesi'nden 20.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Anamur Belediyesi, Göktaş Mahallesi 741 Ada 9 Numaralı Parsel üzerinde bulunan taşınmaz mal (konut+işyeri) ihale ile satılıyor...

Antalya Kepez'de 142.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Çatalca Muratbey'de 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çatalca İlçesi'ne bağlı Muratbey Mahallesi'ndeki konut imarlı tarla, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından ihale ile satılıyor..

Çanakkale'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Cevatpaşa Mahallesi'ne bağlı İnönü Caddesi üzerinde yer alan 6 katlı 18 daireli kargir apartman ihale ile satılıyor..

Çanakkale İl Özel İdaresinden 4.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale İl Özel İdaresi Çanakkale Merkez, Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi No: 215 de bulunan taşınmazı açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor...

Onikişubat Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Onikişubat Belediye Başkanlığı tarafından  Karamanlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 20 Şubat'ta gerçekleşecek..

şile satılık gayrimenkul Haberi

şile satılık gayrimenkul

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Taşınmazların satış ihalesi 21 Şubat tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

İstanbul İli Şile Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Balibey Mahallesinde kain aşağıda belirtilen taşınmazlar ihale ile satılacaktır. İhaleler "Balibey Mahallesi Çırak Sokak No:1 Şile/İstanbul" adresindeki Şile Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası Salonunda, aşağıda belirtilen gün ve saatte, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi ve şartmane uyarında "Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacaktır.

Şartname bedeli 1.000,00 TL olup, şartnameler Şile Belediyesi Plan ve Proke Müdürlüğünden (Hacıkasım Mahallesi Üsküdar Caddesi Tersane Sokak No:9 Şie/İstanbul) teslim edilebilir. 

2- İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazın ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir. 

3- İhaleye katılacaklardan istenilecek...