26 / 04 / 2024

yenimahalle belediyesi kentsel dönüşüm

yenimahalle belediyesi kentsel dönüşüm

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Yenimahalle Belediyesi'nden insan odaklı dönüşüm!

İnsan odaklı kentsel dönüşüm projeleri ile gecekondu sahiplerini yıllarca oturdukları mahallelerinde ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi’nin projeleri sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükseliyor.

Ankara Yenimahalle kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi, 'Rant için Değil Halk için Kentsel Dönüşüm' anlayışıyla binlerce kişinin ev sahibi olmasını sağladı. Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde çalışmaların sonuna geldi...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

yenimahalle belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

yenimahalle belediyesi kentsel dönüşüm


Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.


Panele konuşmacı olarak katılan Yaşar, katılımcılarla kentsel dönüşümle alakalı fikirlerini paylaşarak, kentsel dönüşümün şeffaf belediyecilik anlayışıyla ve ranta dönüştürülmeden gerçekleşmesi gerektiğini belirtti.


Eline çanta alan müteahhittim diyor


Konuşmasında eline çanta alanın müteahhitlik yaptığını vurgulayan Yaşar, “Eline çanta alan müteahhittim diyor. Sonra o müteahhittim diyen kişi insanlara ev satıyor ve inşaatı tamamlamadan kaçıyor. Burada mağdur olan vatandaş oluyor. Bu namuslu müteahhitlere de zarar verir, vatandaş tedirgin yaklaşıyor. Bu mesleğin okulu yok bu yüzden denetlenmesi VE yasalarla düzenlenmesi lazım” dedi.


“Kentsel dönüşüm, bir kenti sağlıklı hale getirmek için yapılır”


Yaşar, "Sırf kar amacı güdülerek yapılan gelişi güzel binalarla şehirler beton...