23 / 04 / 2024

Yılmaz Özdil villası

Yılmaz Özdil villası

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Yılmaz Özdil'in hilti ile kırılamayan duvarları kepçeyle yıkıldı!

Muğlanın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınıp, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkım işlemi, 8'nci gün devam ediyor.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Cem Yılmaz'ın Zekeriyaköy'deki villası için vergi tartışması!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy’deki havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Lüks villa için milyon liralarla ifade edilen satış ve kazanç beklentisi olunca haliyle ‘vergisi var mı’ diye de merak ediliyor...

Yılmaz Özdil'in kaçak eklentili villasının 25 metrekaresi yıkıldı!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki villasında yıkım işlemleri devam ediyor. Kaçak eklentilerle 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villadaki eklentilerin 25 metrekaresi yıkıldı...

Yılmaz Özdil'in kaçak villası için süreç nasıl işledi?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'de aldığı villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkımına başlandı. 

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil’in kaçak yapılı villası yarın yıkılıyor!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’deki villasının kaçak bölümleri ile ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. Özdil’in villasında bulunan kaçak yapıların yarın yıkılacağı ortaya çıktı. 

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası yarın yıkılacak!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası'nın yıkılmasına karar verdi. Karara göre önce eşyalar tahliye edilecek daha sonra yıkım gerçekleştirilecek...

Yılmaz Özdil villası Haberi

Yılmaz Özdil villası

Gazeteci Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına kayıtlı Bodrum Bitez'deki villasını 143 metrekare yapı izni olması karşısında eklentilerle 300 metrekareye çıkardığının ortaya çıkmasından sonra yeni bir gelişme yaşandı. Yeni Asır'da yer alan habere göre; imar planında "ofis ve işyeri" olarak 2 bağımsız bölüm olduğu ortaya çıkan villasını kurtarma derdine düşen Özdil'in ticari imarı olan villayı ofis olarak kullanacağını söyleyerek Bodrum Belediyesi'ne başvuru yapıldığı ortaya çıktı. Özdil ailesinin, "tek bağımsız bölüm projesi" hazırlayıp Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne sunduğu, bodrum katların da yer aldığı projenin ofis olarak kullanılacağının bildirildiği belirlendi. Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen bina ile ilgili yeni projenin onaylanması durumunda Özdil'in ofis adı altında villasını kullanmayı düşündüğü söyleniyor.

KARARI BELEDİYE VERECEK

Bodrum Belediyesi'nin projeyi onaylayıp onaylamayacağı ilerideki günlerde Meclis Toplantısı'nda...