26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten son dakika dolar ve Euro açıklaması geldi! Her dediği çıkmıştı, yeni açıklaması titretti! Bakın ne dedi?

İslam Memiş'ten son dakika dolar ve Euro açıklaması geldi! Her dediği çıkmıştı, yeni açıklaması titretti! Bakın ne dedi?

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, İslam Memiş son dakika dolar ve Euro açıklaması yaptı. Peki İslam Memiş neler söyledi? İşte altın ve para piyasaları uzmanı Memiş'in o açıklamaları...



İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR VE EURO İÇİN FLAŞ TAHMİN

"Dolar TL kurunda 16.75 seviyesi güçlü destek seviyesi olur mu" diyen İslam Memiş, aşağı yönlü kırılırsa 16.35 seviyesi var dediğini söyleyerek Temmuz ve Ağustos ayları dahil, dolar TL kurunda 16.35 - 17.35 bant aralığının takip edilebileceğini dile getirdi.

İslam Memiş ten son dakika dolar ve Euro açıklaması geldi! Her dediği çıkmıştı, yeni açıklaması titretti! Bakın ne dedi?

Yaptığı açıklamada "Ben size söz verdiğim zaman 16.75'ten yerine koyacağız dedim, söz verdiğimden daha aşağıda bir rakam karşımızda." diyen İslam Memiş, dolar tarafındaki sorumluluğumu atmış olduğunu söyleyerek, alıp almamak ve satıp satmamanın tasarruf sahibinin kararı olduğunu dile getirdi.

Diğer arkadaşların isterse 16.40 seviyelerini bekleyebileceğini ama 16.35 destek seviyesinin önümüzdeki iki ay boyunca çalışacağını söyleyebileceğini kaydeden İslam Memiş, "Euro TL kuru 18.30'dan çıkış yapmıştı. Onu yerini koyacaklar aşağıda 17 - 17.15 güçlü bir destek seviyesi. İster beklersiniz ister yerine koyarsınız. Euro dolar paritesinde değişiklik yok. dedi.

Dolarda bu rakamlar çok can yakacak! Doları olanlar hemen baksın! Son dakika dolar gelişmesi...

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni rekor seviyeyi açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Dolarda yeni dönem! Alım satımda miktar belli oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön