25 / 04 / 2024

asgari ücret kaç lira oldu

asgari ücret kaç lira oldu

Asgari ücrete 1 Temmuz'da açıklanan yüzde 30 zam daha ay sonu gremeden erimeye başladı. Yumurta fiyatlarına gelen zamlardan sonra şimdi de acı pul bibere yüz yüzü aşan zamlar geldi. Reyonlarda kilogramı ortalama 30 liraya satıaln ürünün yeni fiyatı görenleri hayrete düşürdü.

Asgari ücrete ek zam miktarında flaş gelişme! Zamlı maaşlar hesaplara ne zaman yatacak belli oldu

Türkiye'de asgari ücrete yapılacak ek zam oranı üzerinde yapılan çalışmalarda sona gelindi. Hükümet asgari ücretteki artış miktarını kamuoyuna açıkladı. Asgari ücretin maaşlara ne zaman yansıyacağı da belli oldu.

Bakan Nebati ve MÜSİAD asgari ücrete ek zam miktarını değerlendirdi: Memnuniyet verici

Asgari ücrete 1 Temmuz'da yapılan ek zam oranı Hazive ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) yapılan zam oranını değerlendirdi. Bakan Nebati asgari ücrete yapılan ek zam miktarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Açıklanan asgari ücret milyonlarca çalışanda şok etkisi yarattı! Erdoğan'ın açıklaması şaşırttı

Milyonlarca işçinin alım gücünü doğrudan etkileyen asgari ücrete ek zam konusu 1 Temmuz 2022 Cuam günü açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyuna duyurduğu rakam milyonları şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Yeni asgari ücretin maaşlara yansıtılmasını sağlayacak değişiklik yapıldı

Asgari ücrete ek zam konusunda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu belirlenen rakamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. NATO toplantısından dönen Erdoğan, milyonlarca işçinin beklediği haberi bugün duyuracak.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda gündeme gelen maaş önerisi belli oldu

Asgari ücretlilere yıl ortası zammını görüşecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ikinci kez toplandı. Asgari ücretin ne kadar olacağı hükümetin enflasyon farkını maaşlara nasıl yansıtacağı merak ediliyor. Komisyona teklif edilen asgari ücret maaş sınırı ilk kez açıklandı.

Asgari Ücret Komisyonu'nun önündeki ek zam miktarı ve hesaplanan miktar belli oldu!

Asgari ücrete ek zam yapılması için son kez bugün bir araya gelecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu milyonlarca çalışanın gelir düzeyini yeniden ele alacak. Yılbaşında yapılan yüzde 50'lik zammın 6 ayda erimesi gündeme yeni maaş miktarını getirdi.

Asgari ücrete ek zammın belli olmasından sonra artacak maaşlar ne zaman hesaba yatacak?

Asgari ücrete Temmuz ayında enflasyon farkı yansıtılmış bir şekilde yapılacak artış miktarını AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, televizyonda katıldığı canlı yayında açıkladı. Herkesin merak ettiği oran belli olduktan sonra maaşların hesaba ne zaman yatacağı merak konusu oldu.

Asgari ücrete ek zamla ilgili kulis bilgisi şaşırttı! Yeni hesapla 6 bin 500 lirayı aşacak iddiası

Asgari ücrete ek zam çalışmasıyla ilgili kulislerde konuşulan bilgiler sızmaya başladı. Son olarak Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la asgari ücrete ek zam için sürpriz bir görüşme yapmıştı. Maaşların ek zamla ciddi şekilde artacağı bilgisi konuşuluyor.

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.

Özel sektör asgari ücrete zam oranlarını açıklamaya başladı! İşte Temmuz'da hesaplara yatacak maaş miktarı

Asgari ücrete zam beklentisi son günlerde işçi ve işveren kesimi tarafından yakından izlenen konuların başında geliyor. Asgari ücretin alım gücündeki erime Temmuz'da ek zam tartışmalarını gündeme getirdi. Hükümet enflasyon farkını maaşlara yansıtacak.

Asgari ücrete Temmuz'da yapılacak zam miktarı hesaplandı! En yüksek artış kaç lira olacak?

Asgari ücrete ek zam oranı şimdiden hesaplanmaya başladı. Çarşı ve pazarda artan fiyatlar nedeniyle 4 bin 253 liranın üzerine eklenmesi gereken en yüksek zam miktarı hesaplandı. Çalışanların rahat bir nefes alabilmesi için gereken rakam ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete gelecek zam miktarını açıkladı: İşçimizden esirgemeyeceğiz

Asgari ücrete ara zam formülü masaya geldi. Hükümet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen zam çalışmalarına hız verildi. Bakan Bilgin, biten çalışmanın Cumhurbaşkanı tarafından açıklanacağını bildirmişti.

Asgari ücrete büyük zam! Net rakamı bizzat çıkıp açıkladı

Asgari ücretin yükselen enflasyon neticesinde 2022 yılının ilk 6 ayını göremeden erimesi asgari ücrete yarı yıl zammını gündeme getirdi. Hükümein asgari ücrete ek zam çalışması devam ederken ücretlere ilk zam haberi geldi. Artış oranını bizzat açıkladı.

Asgari ücrete ek zam sonrası 6 bin lira olacak! Temmuz'da açıklanacak artışta kriter belli oldu

Asgari ücrete Temmuz'da yapılacak zamla ilgili son dakika gelişmeleri milyonları ilgilendiriyor. Hükümetin Temmuz'da açıklayacağı yarıyıl zammında detaylar netleşmeye başladı. Enflasyona bakılarak yapılacak zam sonrası yeni fiyat belli oldu!

Asgari ücret çalışanların eline geçmeden 15 dolar eridi! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret çalışanların eline geçmeden erimeye başladı. Günden güne eriyen asgari ücret sosyal medyada da viral oldu. Peki asgari ücret ne kadar eridi? Asgari ücret ne kadar değer kaybetti? Güncel asgari ücret kaç dolar ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtlar

2024 asgari ücret ile BIST30 hisselerinden kaç lot alınır?

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2024 Asgari Ücret İle (17.002 TL) BIST30 Hisselerinden kaç lot alınabileceğini açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Beklenen haber geldi! Asgari ücret maaş zammında net rakam açıklandı!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Aralık ayında ilk toplantısını gerçekleştirecek. Yapılacak refah payı ilavesiyle yüzde 50 oranına yakın bir artış yapılması bekleniyor. Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücret kaç lira olacak?

Asgari ücret için ilk kez net rakamı verdi, yüzde 40 oranında zam kapıda! 2024 yılında asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücretli çalışan milyonlarca kişinin merak ettiği 2024 yılı maşları için yeni rakam geldi. Peki, 2024 yılında asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Asgari ücret 2024 zammı için 3 kritik rakam ayyuka çıktı! Yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak?

Milyonlarca asgari ücretliyi etkileyecek ocak zammı için rakamlar netleşmeye başladı. Şu an için masada 3 rakam telaffuz ediliyor. Peki, asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? İşte detaylar...

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Asgari ücret en az 15 bin TL olacak! Milyonlarca çalışana zam müjdesi geldi! Son dakika! 

Asgari ücret zammı hesaplamaları sık sık merakla araştırılıyor. Çalışanlar yeni asgari ücretin kaç lira olacağını merak ediyor. İşte son dakika hesaplamaları...

Asgari ücrette buz kestiren rakam! Yeni zamlı asgari ücret 17 bin 42 TL! Son dakika gelişmesi! 

Yeni zamlı asgari ücretin kaç lira olacağı merak ediliyor. Asgari ücret zammı için flaş rakam verildi. İşte yeni zam hesabındaki o iki rakam...

Asgari ücrete de refah payı geliyor! Yeni asgari ücret 17 bin 104 TL mi olacak? Çalışanlara son dakika müjdesi! 

Asgari ücrete Ocak 2024'te yapılacak zam, milyonlarca çalışan tarafından merakla bekleniyor. Şimdilerde asgari ücrete de refah payı eklenebileceği gündeme geldi. Peki Ocak 2024'te asgari ücret kaç TL olacak? İşte o son rakamlar...

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

Asgari ücret desteğinde rakam artıyor; İşte ödenecek yeni rakam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işverenlere asgari ücret desteği için yapılan 400 TL’lik desteğin artacağını açıkladı. Peki yeni asgari ücret desteği kaç TL olacak? İşte detaylar...

Yeni asgari ücret belli oldu! Şimdi sıra özel sektör ara zamlarında! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapacak?

Asgari ücret artışının ardından şimdi sıra özel sektör zamlarına geldi. Asgari ücretteki yüzde 34 oranındaki zam oranı özel sektör çalışanlarına hangi oranlarda yansıyacak? Özel sektör çalışanlarına yüzde kaç zam yapılacak? Detayları haberimizde…

SON DAKİKA: Asgari ücrete okkalı zam geldi! Yeni asgari ücret resmen 11 bin 402 lira oldu

SON DAKİKA: Asgari ücrete okkalı zam geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücretin 1 Temmuz itibarıyla net 11 bin 402 liraya yükseltilmesine karar verdi.

asgari ücret kaç lira oldu Haberi

asgari ücret kaç lira oldu

Bayramda vatandaşın ağzının tadını kaçıran haber geldi. Asgari ücretliler yapılan zamlı maaşlarını henüz alamadan zam oranı erimeye başladı. Geçtiğimiz yıl market reyonalrından ortalama 30 liraya satılan bir kiloluk kırmızı pul bibere yüzde 123 oranında zam geldi. Kırmızı acı pul biberin kilogramı 66.90 liradan pazarda satılmaya başlandı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yumurta fiyatlarına da zam gelmiş yumurta üreticileriyle hükümet arasında gerilim yaşanmıştı. 

Rekabet Kurumu, artan yumurta fiyatları nedeniyle Yumurta Üreticileri Merkez Birliği (YUMBİR) ve YUMBİR'e üye 13 birlik ile toplam 12 teşebbüs hakkında soruşturma açtı. Kurum ayrıca yine yumurta üretimi alanında faaliyet gösteren 17 teşebbüs hakkında da aynı gerekçe ile bir soruşturma daha açtığını bildirdi.
 

Asgari ücrete gelen zamlar şimdiden zam yağmuru altında erimeye mahkum oldu.

Bayramdan önce kilogramı 30 liraya satılan kırmızı pul biber 67 lliraya, kolisi...