29 / 03 / 2024

Atatürk Havalimanı haritası

Atatürk Havalimanı haritası

Atatürk Havalimanı'nın ihtiyaç duyduğu ek pist için nihayet düğmeye basılıyor. Bunun için E-5-Çobançeşme mevkii ile Yeşilköy arasında kalan kısım dev bir imar değişikliğine gidiliyor.

Atatürk Havalimanı'nın kapanışına ilişkin hazırlıklar başladı!

3. Havalimanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 68'i tamamlandı. Atatürk Havalimanı'nın ise kapanışına ilişkin hazırlıklar başladı.

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Atatürk Havalimanı uluslararası fuar merkezine dönüşmeli!

MedyaCity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, Atatürk Havalimanı'nın bulunduğu alanın nasıl değerlendirileceğine ilişkin açıklama yaptı. Kurt, Atatürk Havaliman’ının dünya standartlarında bir fuar merkezine dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Atatürk Havalimanı imara açılmayacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 3. havalimanının hizmete girmesinin ardından Atatürk Havalimanı'nın İstanbul’a nefes aldıracak bir alan olarak düzenleneceğini belirtti. Arslan 'Herhangi bir şekilde imara açılıp alışveriş merkezi ve konut yapılması söz konusu değil' dedi.

Atatürk Havalimanı'nın ek terminal binası tamamlandı!

Atatürk Havalimanı'nın kapasitesini artıracak ek giden yolcu terminali açılmayı bekliyor. Atatürk Havalimanı'nın ek terminal binası tamamlandı.

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, Atatürk Havalimanı'nın akıbetine ilişkin açıklama yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

Karat 34 Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yükseliyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

Atatürk Havalimanı haritası Haberi

Atatürk Havalimanı haritası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bunun için 1/5000'lik yeni planı Bakırköy Belediyesi'ne gönderdi. Burada hazırlanacak 1/1000'lik plan sonrasında kepçeler bölgeye girecek. İlk olarak Atatürk Havalimanı ile Yeşilköy'ü birbirine bağlayan yol iptal edilecek. Ve yeni kavşaklar ile bağlantı yolları inşa edilecek.

İstanbul'un birçok bölgesinde bir yandan dev konut ve alışveriş merkezi projeleri gerçekleştirilirken, diğer yanda ulaşım planlarında da köklü değişimler yaşanıyor. İstanbul'un çeşitli noktalarında (Okmeydanı-Dolmabahçe.......... gibi) yapılan tüneller, kavşaklar ve yeni bağlantı yollarına bir yenisi Yeşilköy'de eklenecek.

Daha doğrusu Atatürk Havalimanı'nı yıllarda yapılmak istenen ilave pist ile ilgili son gelişmeler kapsamında Yeşilköy-Hava Limanı arasındaki bağlantı yolu iptal edilerek

Yeşilköy'den...