20 / 04 / 2024

evi yanan aileye ev yardımı

evi yanan aileye ev yardımı

İzmit Ortaburun Köyü’nde elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle evini kaybeden Fidan ailesinin derdine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi derman oldu, belediye Fidan ailesine yanan evin yerine yenisinin yapılması için malzeme yardımında bulundu.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

İzmir depreminde evi yıkılan aileye güçlendirme kredisi verildi!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra, hasar görmesi sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca evi yıkılan Balık ailesine, deprem yardımı kapsamında “güçlendirme kredi hak sahipliği” çıktı.

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

Bursa'da evi yanan aileye geçici konut tahsis edildi!

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evi yıktı!

Cebel El-Mukebbir beldesine polis eşliğinde baskın yapan İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi 5 kişilik Filistinli aileye ait evi yıktı.

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

İsrail güçleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentinde Filistinli bir aileye ait olan, inşaat halindeki evi "ruhsatsız" olduğu sebebiyle yıktı...

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yangında evi zarar gören aileye yardım etti. Merkezefendi'de belediye tarafından evin tadilatı yaptırıldı. 

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

İsrail güçleri Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İşgalci İsrail güçleri, işgal altında bulunan Batı Şeria'da Filistinli aileye ait bir evi 'ruhsatsız' olduğu nedeniyle yıktı.

evi yanan aileye ev yardımı Haberi

evi yanan aileye ev yardımı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmalarla vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İzmit Ortaburun Köyü’nde elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle evini kaybeden Fidan ailesinin derdine Büyükşehir Belediyesi derman oldu. Büyükşehir Belediyesi, Fidan ailesine yanan evin yerine yenisinin yapılması için malzeme yardımında bulundu.



MALZEME YARDIMI


İnşaat çalışmaları başlayan ev, 80 metrekare genişliğinde olacak. Evin beton demir, tuğla, çimento, fayans ve yer karoları, kum, çatı malzemesi, kapı, pencere, yer döşeme tahtası ve boyası Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Ev sahibi İbrahim Fidan, “Büyükşehir Belediyesi bize gereken desteği verdi Allah razı olsun. İnşallah bir ay sonra evimize yerleşeceğiz” dedi.



Kocaeli Büyükşehir...