23 / 04 / 2024

izmir millet bahçesi

izmir millet bahçesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

Ege Üniversitesi'ne yapılacak millet bahçesi TBMM gündeminde!

Ege Üniversitesi Ormanına yapılması planlanan millet bahçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'e millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de yaptığı belediye başkanları aday tanıtım toplantısında Ege Üniversitesi kampüs alanı yakınına Millet Bahçesi yapılacağını açıklaması üzerine çalışmalar başladı.

Ege Üniversitesi’nin koruluğu ‘Millet Bahçesi’ oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz cumartesi günü İzmir'de gerçekleştirdiği belediye başkanları aday tanıtım toplantısında Ege Üniversitesi kampüs alanı yakınına Millet Bahçesi açılacağını söylemesi üzerine çalışmalar başlatıldı.

İzmir'e 'Binali Yıldırım Millet Bahçesi' müjdesi!

İzmir Kemalpaşa'da açılması planlanan millet bahçesine son başbakan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın adı verilecek.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!

İzmir’in Bergama ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi hayata geçirileceği sebebiyle 86 iş yerini yıkacağını duyurdu. Mağdur esnaflar çözüm arayışları sonuçsuz kalınca yargıya yoluna gitti. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

İzmir Bergama'da millet bahçesi için tahliye edilen esnaflardan tepki!

Bergama'da 14 Eylül Stadı’nın alanını da kapsayan bölgede inşa edilecek 'millet bahçesi' projesi için tartışmalı süreç hızla devam ederken, dükkanlarını tahliye eden esnaflar duruma tepki gösterdi.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde esnaflar mağdur edilmeyecek! 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımların hız kesmeden devam eden TOKİ, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi. Proje detayları belli oldu.

İzmir'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini 11 ağustos Çarşamba günü gerçekleştirecek.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e millet bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve İzmir millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Bergama'da hayata geçirilecek Bergama Millet Bahçesi'ne yapılan itirazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından reddedildi. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne itiraz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Bergama Millet Bahçesi projesine  askı sürecinde itiraz etti.

İzmir Bayraklı'ya millet bahçesi müjdesi!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayraklı'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihale tarihi belli oldu! 

İzmir'in Bergama ilçesinde hayata geçirilecek olan Bergama Millet Bahçesi Projesi 7 Temmuz'da ihaleye çıkacak. AK Partili Dağ, millet bahçesinin ilçeye sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlayacağını dile getirdi. 

İzmir'deki Kültürpark için millet bahçesi önerisi!

İzmir’in simgelerinden ve Türkiye’nin iktisat tarihinde önemli bir sembol olan Kültürpark için AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ‘millet bahçesi’ olsun önerisi yaptı. AKP’li vekilin teklifi, CHP’li vekillerin ve çevre aktivistlerinin tepkisine neden oldu. 

izmir millet bahçesi Haberi

izmir millet bahçesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen yeni millet bahçesi projesi İzmir Bergama'da hayata geçirilecek.

Merakla beklenen Bergama Millet Bahçesi projesinin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bergama projesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İzmirlilerin yüzünü güldüren projenin  yer tesliminden itibaren 500 (BeşYüz) takvim gününde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/480231 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon...