25 / 04 / 2024

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde iki ayrı ihale yapacaklarını açıkladı.

Kayseri Sahabiye'de uzlaşma görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etabın uzlaşma görüşmeleri sürüyor.

Kayseri'ye 310 milyon liralık dönüşüm yatırımı!

Kayseri'de Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı ile Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yapılan yatırımların toplam tutarının 310 milyon TL olduğu belirtildi.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi şantiyesinde incelemelerde bulundu

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Seher Sokak’taki binaların yıkımına başlandı.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde tapu devirleri sürüyor!

Kayseri'de hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşme imzalamış olan hak sahipleri 20 Mayıs 2017 tarihine kadar bağımsız bölümlerini boşaltarak devredecek.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde tapu işlemleri başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği en büyük dönüşüm projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu devir işlemleri başlıyor.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde boşaltılacak binalar belirlendi!

Sahabiye Projesi’nde ilk etabın yapılması için çalışmalar son sürat ilerliyor. 1’inci uygulama etabı için öncelikli olarak boşaltılacak binalar belli oldu.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde uzlaşma görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında uzlaşma görüşmelerini büyük ölçüde tamamladı. Uzlaşma sağlanan hak sahibi sayısında yüzde 92’ye ulaşıldı.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi'ne yoğun talep!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Kasım Pazartesi günü açılan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Uzlaşma Ofisi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi bu yıl başlayacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" adı altında bir toplantı yaptı ve Kayseri'nin yeni vizyonu ile Kayseri'yi uluslararası çapta cazibe merkezi yapacak yeni projelerini tanıttı.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi Haberi

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konut ve iş yerlerini hak sahiplerine zamanında vermek için çalışmaların hız kazandığını söyledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sahabiye için iki ayrı ihaleye hazırlandıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Birinci etap birinci kısımda yer alan ve 622 daire, 55 iş yeri ve 39 bin metrekare büyüklüğünde iki katlı otoparkın bulunduğu beş bloktan oluşan inşaatımız hızla devam ediyor. Birinci etap ikinci kısımda yer alan 4 blok için de iki ayrı ihale yapacağız. 6 Ağustos Salı günü Saat 10.00’da, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda yapacağımız ilk ihale muhammen bedeli 66 milyon 121 bin TL olan ve 68 daire ile 13 dükkandan oluşan iki bloğu kapsıyor. Aynı gün Saat 11.00’de...