18 / 04 / 2024

KozaPark mağdurları

KozaPark mağdurları

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Şırnak'ta terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Terör mağdurları için Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan 539 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 539 aile konutlarına kavuştu...

Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF’ye seslendi!

Evlerine bir türlü kavuşamayan Dumankaya Mozaik mağdurları TMSF yöneticilerine seslendi.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Konut mağdurları bugün Esenyurt'ta toplanıyor!

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 18:00'de Esenyurt'ta toplanıyor.

Jet Fadıl mağdurları nasıl kandırıldıklarını anlattı!

"Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz ve akrabalarının, Caprice Gold ve Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaparak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada mağdurlar siyasileri suçladı...

Innovia 4 mağdurlarından Yeşil Holding önünde eylem!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

Innovia 4 mağdurları eylem yaptı!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, şantiye alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Nusaybin'deki terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurları için yapılan konutların anahtarı törenle sahiplerine teslim edildi...

Afyonkarahisar'da konut mağdurları isyan etti!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 2015 yılında ödeme yaptıkları inşaat firması tarafından dairelerinin teslim edilmediğini, edilenlerin ise tapularının verilmediğini iddia eden mağdurlar eylem yaptı.

Konut mağdurlarından tabutlu eylem!

Esenyurt'ta 3200 dairelik siteden 10 yıl önce daire alan vatandaşlar şirket TMSF yönetimine geçince dairelerini teslim alamadılar. Mağdurlar siteye tabutla gelip seslerini duyurmak istedi. 

KozaPark mağdurları Haberi

KozaPark mağdurları

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi.

2015'te Esenyurt'ta yapılması planlanan KozaPark projesinden ev almak için konut satım sözleşmesi imzalayan ve sözleşme karşılığı para ödeyen binlerce kişi mağdur oldu. 

Emlakkulisi.com olarak görüştüğümüz KozaPark mağdurları konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tapu paraları ödendi ancak tapular verilmedi

Mağdurlardan Tolga Mustafa Aydın, Garanti Koza'nın iflasına karar verildiğini belirtti. Aydın, 2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ve lansmanı hiç yapılmayan Garanti Koza inşaatın KozaPark projesinden birçok kişinin konut aldığını belirtti. 

İflas kararının 2 Nisan Cuma günü alındığını belirten Tolga Mustafa Aydın, mağdurların avukatlarla görüştüklerini ve yine mahkemeye başvuranların olduğunu dile getirdi. 

1 blokta 700 daire olduğunu belirten Tolga Aydın, projede tahmini 5000 kişinin mağdur olduğunu söyledi. 

"Tapu parasını...