23 / 04 / 2024

mustafa tuna ankapark açıklaması

mustafa tuna ankapark açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleri ile ilgili bazı açıklamalar yaptı...

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Bilkent Şehir Hastanesi için 29 köprü ve kavşak yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Mustafa Tuna'dan flaş Kanal Ankara açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kanal Ankara projesinin detaylarını paylaştı. Başkan Tuna, Kanal Ankara projesinin tüm çalışmalarının tamamladığını söyledi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Saraçoğlu Projesi Kızılay'ın çehresini değiştirecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 6 Kasım 2017'de oturan Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Müteahhitler hafriyatta indirim bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitlerde hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Mustafa Tuna: Ankara’da raylı sistemler yaygınlaştırılmalı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçirelecek yatırımlar ve projelerle ilgili konuştu. Tuna, Ankara’da raylı sistemlerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Mustafa Tuna: Kimseyi hırsızlıkla suçlamadım!

Ankara Büyükşehir Başkanı Tuna hafriyat gelirleri konusunda kendisine tepki gösteren Melih Gökçek’e yanıt verdi...

Ankara'da hafriyat geliri polemiği!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışması sosyal medyadan devam etti.

Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro yapılacağının müjdesini verdi.

mustafa tuna ankapark açıklaması Haberi

mustafa tuna ankapark açıklaması

Başkent gündemine ilişkin önemli açıklamalar yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, yerel seçimlerden ulaşıma, Ankapark ihalesinden Eryaman Stadyumu’na kadar birçok konuda bazı açıklamalar yaptı.

ANKAPARK İHALESİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ankapark ihalesi ile ilgili olarak gelinen süreci de şu sözlerle özetledi Başkan Tuna: “İnşallah uygun bir teklif gelir ve bizde buranın işletmesini veririz. Belediye burayı işletemez. Çünkü bu hassas bir iş. Herkes her işi yapamaz mesela ben beyin ameliyatı yapamam. Her işin bir ustası vardır. Burasını işletmek profesyonel bir iştir. Oyuncakların işletilmesi, bakımı, ayrı bir iştir. Bu işi yapan yurt dışı bağlantılı firmalar var, teklifleri de oluyor. Bu hassas ve riskli bir iş ve belediyenin yapabileceği bir iş değildir.”

“ERYAMAN STADINI KISA SÜREDE AÇACAĞIZ”

Eryaman’daki stat inşaatının arsa karşılığı...