19 / 04 / 2024

Trampa dilekçesi

Trampa dilekçesi

Trampa işlemlerinin yapılması için tapu, dilekçe ve kimlik fotokopisi ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, trampa dilekçesi örneği!

Trampa dilekçesi örneği!

Trampa işlemlerinin yapılması için tapu, dilekçe ve kimlik fotokopisi ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, trampa dilekçesi örneği!

Kaçak yapı ruhsatlandırma dilekçesi!

Kaçak yapının tespit edilmesi halinde bu aykırılığın giderilmesi için tespit tarihinden itibaren 30 gün veriliyor. Bu süre içerisinde yapıya ruhsat alınması gerekiyor. İşte, kaçak yapı ruhsatlandırma dilekçesi!

Kooperatif ortaklığına giriş dilekçesi!

Kooperatif ortaklığı için belirli şartlar gerekiyor.Kooperatifin kurulması için ortakların verilen dilekçe vermeleri şartı da bulunuyor.Peki,kooperatif ortaklığına giriş dilekçesi nasıl yazılır?İşte,kooperatif ortaklığına giriş dilekçesi!

Arsa satın alma dilekçesi!

Hazineye ait arsaların satışı, 6292 sayılı kanunda düzenleniyor. Kanunen doğrudan satın alma hakkını kullanmak isteyenler bir dilekçe ile müracaatlarını yapabiliyor. İşte arsa satın alma dilekçesi...

Kat irtifakı başvuru dilekçesi 2015!

İnşaat çalışmaları tamamlanmamış veya henüz inşaat çalışmalarına başlanmamış yapılar için kat irtifakı alınabiliyor. Kat irtifakının alınabilmesi için dilekçe yazılıp başvuru yapılması gerekiyor.İşte,kat irtifakı başvuru dilekçesi 2015!

Banka dosya masrafı iade dilekçesi!

Konut kredisi konutun teminat altına alınması (ipotek) şartıyla veriliyor. Bankaların konut kredisinde açıklayamayacağı masrafları geri ödemesi gerekiyor. İşte, banka dosya masrafı iade dilekçesi!

Kooperatif ortaklık başvuru dilekçesi!

Kooperatife ortak olmak isteyen gerçek ve tüzelkişiler, kooperatif anasözleşmesi hükümlerini bütün hak ve ödevleriyle birlikte kabul ettiklerini belirten bir yazı ile kooperatif yönetim kuruluna başvururlar. İşte kooperatif ortaklık başvuru dilekçesi...

Müteahhitlik dilekçesi örneği 2015!

Müteahhitlik yetki belgesi, bir dilekçe ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuruda bulunularak alınıyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi dilekçesi nasıl yazılır? İşte müteahhitlik dilekçesi örneği 2015..

Konut kredisi dosya masrafları iadesi dilekçesi 2015!

Konut kredisi dosya masrafları, tüketiciye iade ediliyor. Bu masrafın iadesi için öncelikle bankaya akabinde ise Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığına müracaat edilmesi gerekiyor. İşte onut kredisi dosya masrafları iadesi dilekçesi 2015...

Lojman başvuru dilekçesi nasıl yazılır?

Lojman evlerinin tahsisi için öncelikle lojman kiralamak isteyen görevlilerin, lojman talep dilekçesi yazmaları gerekiyor. Peki, lojman başvuru dilekçesi nasıl yazılır? İşte lojman başvuru dilekçesi örneği...

Lojman talep dilekçesi örneği 2015!

Devlete bağlı bir kurumda çalışan bir kimsenin devletin kamu lojman konutlarında oturabilmesi için öncelikle bir dilekçe ile başvuruda bulunması gerekiyor. İşte lojman talep dilekçesi örneği 2015...

Komşu gürültüsü şikayet dilekçesi!

Apartmanda mevcut gürültü kurallarına uymayan komşular Sulh Hukuk Mahkemesine bir dilekçe ve gerekli diğer belgeler ile şikayet edilebiliyor. Peki, komşu gürültüsü şikayet dilekçesi nasıl yazılır?

Öncelikle satın alma hakkı dilekçesi!

Herhangi bir hissedarın, hissedar olmayanlara karşı, öncelikli satın alma hakkına, öncelikle satın alma hakkı deniyor. Bu hak, bir dilekçe ile mahkemeye başvurulması halinde kullanılabiliyor. İşte öncelikle satın alma hakkı dilekçesi...

Trampa dilekçesi Haberi

Trampa dilekçesi

Trampa dilekçesi örneği!

Trampa yapılması değerleri gerekli işlemlerden sonra belirlenmiş taşınmazların kamu kurumları arasında ya da özel şirket ve şahıslar arasında devir işlemlerinin yapılması işlemi olarak karşımıza çıkıyor. 


Belirlenen taşınmazların trampa işlemlerinin yapılması için tapu, dilekçe ve kimlik fotokopisi ile başvuru yapılması gerekiyor. 


Tapuda trampa işlemleri için gereken belgelerin temin edilmesiyle birlikte işlem gerçekeleşebiliyor. Trampa işleminde taraflar arasında imzalanmış bir dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. Trampa başvuruları 3 hafta içeisinde sonuçlanıyor.


Trampa dilekçesi...


Madde 1-


TARAFLAR :


Bir tarafta ………………………………………… adresinde ikamet eden ……. …………. ile, diğer tarafta ………………………………………… adresinde ikamet eden ………… ………………. arasında aşağıdaki koşullarla bir trampa sözleşmesi akdolunmuştur.


Madde 2-

KONU :


İş bu sözleşmenin konusu, mülkiyeti …… ……………’ya ait olan ………… ile mülkiyeti …….. ………… ‘ye ait olan …………………..’nın birbiriyle değiş tokuş, trampa edilmesidir.


Madde 3-

TARAFLARIN...