26 / 04 / 2024

Kripto paralar bu yıl değerlenecek mi?

Kripto paralar bu yıl değerlenecek mi?

Kripto paralarda düşüşün devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki kripto paralarda düşüş devam edecek mi? Kripto paraları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...



O seviyenin üzerine çıkılmalı

Eğer paritenin düşüş kanalı içerisinde kalmayı sürdürürse aşağı yönlü riskler devam edebilir. Olumsuz senaryo şeklinde isimlendirilen bu olasılığın hayata geçmesi ilk aşamada son derece kritik 40 bin 600-41 bin 600 dolar bandına kadar değer kaybetme riskini beraberinde getirecek. Bu bölgenin altında ise 37 bin 600 yatay destek noktası yer alıyor. Fakat paritenin düşüş kanalı içerisindeki döngüyü tekrarlaması halinde 35 bin-36 bin dolar riskinin masada olduğu da göz ardı edilmemeli.

Kripto paralar bu yıl değerlenecek mi?

Borsada orta vadeli fırsat

Fed toplantı tutanakları küresel borsalarda satışları getirirken Borsa İstanbul’un bu gelişmeden pek etkilenmediği kaydedildi. Özellikle dolar/TL’de yukarı yönlü hareketler Borsa İstanbul’da alımları da getiriyor. BIST 100 Endeksi’nde 1.980 puan seviyesi ilk takip edilecek destek noktası. Bu seviyenin altında 1.925 puan diğer bir destek noktası. Yukarı yönlü hareketlerde ise 2.010 puanın üzerinde kalınması durumunda teknik anlamda alımlar tekrar hız kazanabilir. Orta ve uzun vadede mevcut seviyelerin yatırım için uygun olduğu belirtilirken, bankacılık hisselerinden ziyade şu aşamada sanayi şirketlerine ağırlık verilmesi tavsiye ediliyor.

AKP’den kripto para düzenlemesi açıklaması!

Kripto paralarda risk iştahı azaldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön