29 / 03 / 2024

akm millet bahçesi 2021

akm millet bahçesi 2021

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Dev proje 28 Ekim'de hizmete açılacak. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Ankara AKM Millet Bahçesi ne kadara mal oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Ankara’da açılışını gerçekleştirdiği Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanındaki millet bahçesinin ismi, “Başkent Millet Bahçesi” olarak değişti. Millet bahçesi 398.5 milyon TL'ye mal oldu.

Ankara AKM Millet Bahçesi açıldı!

Ankara'da inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Millet Bahçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 

AKM Millet Bahçesi yarın açılıyor!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yarın 13.30'da açılıyor.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

AKM Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Dev proje 28 Ekim'de hizmete açılacak. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Ankara AKM Millet Bahçesi 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara AKM içerisine yapılacak millet bahçesinin 2-3 ay içinde biteceğini açıkladı.

AKM Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaatı süren Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'nin yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı. Millet bahçesi alanında inceleme yapan Kurum, millet bahçesine ilişkin bilgileri aktardı...

AKM Millet Bahçesi yargıya taşınacak! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'da AKM alanlarının millet bahçesi yapılmasıyla ilgili projeyi yargıya taşıyacaklarını açıkladı. 

Ankara AKM Millet Bahçesi'nde neler oluyor?

TOKİ'nin “davet” usulüyle Yapı ve Yapı İnşaat'a 398.5 milyon TL'ye ihale ettiği Ankara Millet Bahçesi inşaatı başladı. Proje, Tescilli Merasim Pisti, Şeref Tribünü gibi Cumhuriyet'in tarihi mirasını içeren tescilli yapıları yutacak mı?

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

akm millet bahçesi 2021 Haberi

akm millet bahçesi 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ) 637 bin metrekare alanda inşaatı biten Ankara Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi, 28 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacak.

Anadolu Ajansında yer alan habere göre; başkente yeni soluk getirmesi beklenen projede millet kıraathanesi, yeşili, koşu, yürüyüş, bisiklet parkurları, buz pisti, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğayla iç içe bir sosyal yaşam alanı olacak.

Başkentlilerin gereksinim duyacağı sosyal donatıların yer aldığı millet bahçesinin 601 bin 700 metrekaresi yeşil ve açık alanlardan meydana geliyor. Yeşilin her tonunun yer aldığı peyzaj düzenlemeleri ile öne çıkan millet bahçesinde, 154 bin metrekarelik ağaçlık alan, 91 bin 400 metrekarelik bitki ve çiçeklik alan, 78 bin 700 metrekare çim alanı, 67 bin 800 metrekarelik...