23 / 04 / 2024

çöp vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018

çöp vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince, belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için Çevre temizlik vergisi ödeniyor.

Emlak ve çöp vergisi ödemeleri nereden, nasıl yapılır?

1 Kasım itibari ile emlak ve çöp vergisinin 2. taksit dönemi başladı. Peki, emlak ve çöp vergisi ödemeleri nereden, nasıl yapılır?

10 soruda 2018 Kasım emlak ve çöp vergisi!

2018 yılı emlak ve çöp vergisi 2. taksit dönemi dün başladı. Peki, kimler, nereye ve nasıl ödeme yapacak? İşte 10 soruda 2018 Kasım emlak ve çöp vergisi...

Çevre temizlik vergisi 2. taksiti 15 gün sonra başlıyor!

Halk arasında çöp vergisi olarak da bilinen çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödeme dönemi 1 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlıyor...

Gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit dönemi bugün başlıyor!

Gayrimenkulünü satıp veya kiraya verip gelir elde edenler bu sene ilk vergi borcunun taksidini Mart ayında ödedi. Gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit ödemeleri ise bugün başlıyor.

12 soruda konutların emlak ve çöp vergisi!

Konutların emlak ve çöp vergisi için 2. taksit ödemelerinin Kasım ayının sonuna kadar yapılması gerekiyor. Peki, konutların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir?

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

7 soruda çevre temizlik vergisi 2.taksit ödemeleri!

Halk arasında çöp vergisi olarak da bilinen çevre temizlik vergisi 2017 2.taksit ödemeleri Kasım ayının sonuna devam ediyor. Peki kimler ne kadar vergi ödeyecek? diyorsanız işte yanıtı...

Çöp vergisi 2. taksiti ne zaman 2017?

Çöp vergisi olarak bilinen çevre temizlik vergisi belediyeye senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, çöp vergisi 2. taksiti ne zaman 2017?

Çöp vergisi ödemeleri 2 gün sonra başlıyor!

Taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çöp vergisi de yer alıyor. Çöp vergisinin ilk taksiti 2016 yılının Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor. Buna göre çöp vergisi ödemeleri 2 gün sonra başlıyor..

Manisa Şehzadeler'de emlak vergisi 2. taksit tahsilatları başladı!

2015 yılı Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi veznelerinden alınmaya başladı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabilecek.

Emlak ve çöp vergisi ödeme tarihleri 2015!

Emlak ve çöp vergisi, taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında yer alıyor. Bu iki vergi de aynı tarihlerde ödeniyor. Peki, emlak ve çöp vergisi ödeme tarihleri 2015 nelerdir? İşte vergi ödemeleri..

Emlak ve çöp vergisi sorgulama işlemleri!

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için; çöp vergisi ise mesken ile işyerleri için ödeniyor. Peki, emlak ve çöp vergisi sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Emlak ve çöp vergisi ne kadar?

Emlak ve çöp vergisi, aynı dönemlerde gayrimenkuller için ödenen vergiler olarak karşımıza çıkıyor. Vergi ödemeleri senede iki eşit taksitte yapılıyor. Peki, 2015 yılı emlak ve çöp vergisi ne kadar?

çöp vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018 Haberi

çöp vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince, belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için Çevre temizlik vergisi ödeniyor. Yalnız konut ve iş yerleri için ödenen bu vergi arsa ve arazi sahipleri tarafından ödenmiyor.

Verginin mükellefi taşınmazın sahibi değil, kullanıcısı oluyor. Ayrıca konutların vergileri su faturalarına yansıtılıyor. Dolayısı ile faturanın ödenmedi ile vergi de ödenmiş oluyor. 

Dükkanlar için ise belediyeye gidilerek ödeme yapılması gerekiyor. Dükkan sahibi ya da kiracıları vergi borcunu ilçe belediyesinde ödüyor.

Senede iki eşit taksit halinde ödenebilen çevre temizlik vergisinde ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapıldı. Çevre temizlik vergisi 2. taksiti bugün başladı. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018 ne zaman?

Çevre temizlik vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018

Çevre temizlik vergisi 2. taksiti 30 Kasım 2018 tarihinde...