19 / 03 / 2024

hatayda satılık gayrimenkul

hatayda satılık gayrimenkul

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 713 bin 786 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay İskenderun'da satılık gayrimenkul!

Türk Sosyal Bilimler Derneği, Hatay İskenderun Akçay'da yer alan petrol tesisi alanı ve akaryakıt depolama alanı olarak kullanılan gayrimenkulü satışa çıkardı. Taşınmazın satışı teklif toplama usulüyle gerçekleşecek.

Hatay'da 1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay İli Defile İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı Hatay 3. İcra Dairesi tarafından 8 Temmuz 2014 günü yapılacak.

Hatay'da iki adet satılık arsa: 2 milyon 264 bin liraya!

Hatay İli Karayılan Belediye Başkanlığı Hatay'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. İhaleler 27 Şubat 2014 tarihinde saat 10:00 ve 10:30'da gerçekleştirilecek...

Türkiye Petrolleri A.O. Hatay'daki 21 adet gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Hatay Yeniyurt ve Yeşilköy beldelerinde yer alan 21 adet taşınmazı kiraya verecek. İhale 23 Ocak 2014 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek...

Hatay'da satılık gayrimenkul 1 milyon 42 bin TL!

Hatay İli İskenderun ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 42 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 23 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Hatay'da 5 adet satılık gayrimenkul: 7 milyon 297 bin TL!

Hatay İlinde yer alan 5 adet gayrimenkulün toplam bedeli 7 milyon 297 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı kapalı teklif usulüyle 28 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Hatay'da 4 adet satılık gayrimenkul: 3 milyon 264 bin TL!

Hatay İli İskenderun ilçesinde yer alan 4 adet gayrimenkulün toplam bedeli 3 milyon 264 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 10 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından 9 adet gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: 9 adet gayrimenkul 25 ve 26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Hatay'da icradan satılık 18 adet gayrimenkul 1 milyon 877 bin TL!

İrtah mahallesinde 17 adet gayrimenkul ve Mastape köyündeki gayrimenkul 1 milyon 877 bin 815 TL'ye satılacak...

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Körfez'de 13.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

Kocaeli'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Körfez İcra Dairesi, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, 728 ada, 26 parselde yer alan gayrimenkul 13 milyon 616 bin 368 TL'ye icradan satılıyor. 

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Bodrum'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla'ya bağlı Bodrum sınırları içerisinde yer alan Gökçebel Köyü Kızılburun mevkiideki zeytinlik niteliğindeki gayrimenkul icradan satılıyor..

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

hatayda satılık gayrimenkul Haberi

hatayda satılık gayrimenkul

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10 milyon 713 bin 786 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından: 

Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar; 05.05.2020 tarihinde karşılarında belirtilen saatinde; Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca oluşturulacak Komisyon huzurunda ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ihale toplantı salonunda birinci (1), ikinci (2) ve üçüncü (3) sırada olan taşınmazın 2886 sayılı Kanunun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü arttırma sureti ile ayrı ayrı satış ihalesi yapılacaktır.
1 - İhaleye katılacak isteklilerin;
a) Geçici Teminat Bedelinin Başkanlığımızın banka hesap numarasına yatırıldığına dair makbuz, (2886 Sayılı Kanunun 26. maddesinde belirtilen değerlerden herhangi biri olabilir. Banka Teminat...