19 / 03 / 2024

icradan satılık ev fiyatları

icradan satılık ev fiyatları

Birçok kişi konut sahibi olmak için can atıyor. Bütçelerine göre konut arayan vatandaşlar, icradan satılan evlere yöneliyor. İcradan satışa sunulan evler yüzde 20 daha uygun fiyatlı...

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

Pek çok vatandaş ev sahibi olmanın hayallerini kuruyor. Bütçelerine göre ev arayan vatandaşlar, icradan satılan evlere yöneliyor. İcradan satışa sunulan evler yüzde 20 daha ucuz...

Bu evler yüzde 20 daha ucuz!

İcra yöntemiyle satışa çıkarılan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı gayrimenkuller normal bedellerinden daha düşük fiyatlarla satışa çıkıyor. 

37.000 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Şaka değil gerçek!

Bankalar uygun fiyatlı konut satışlarına başladı. İcradan evler 37.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Konut alacaklar dikkat! Bu fırsat kaçmaz!

Ev sahibi olma hayalini herkes kuruyor. Konut almak isteyen vatandaşlar en uygun fiyatlı evleri araştırıyor. Peki uygun fiyatlı ev nasıl alınır? İcralık konutların fiyatları ucuz mu? İşte ayrıntılar... 

Ucuza konut sahibi olmak isteyenlere 'icralık ev' fırsatı!

İcra yoluyla el konulmuş ev, arsa, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller gerçek değerlerinden çok daha ucuza icradan satışa sunuluyor. 

Ev almayı düşünenler dikkat! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz!

İcra yoluyla el konulmuş konutlar ihale ile satılıyor. İcradan ev satışı ihaleleri Basın İlan Kurumu'nda yayınlanıyor. İşte icradan ev almanın detayları...

Ev alacaklara 'icradan ucuz ev' fırsatı!

Piyasanın altındaki fiyatlarla satışa sunulan icralık evler ev almak isteyenler için fırsat kapısı haline geldi. İşte o ilanlardan birkaçı...

Ucuza ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Haziran'da kamu bankaları tarafından başlatılan düşük konut kredisi faiz oranları ev almak isteyenleri harekete geçirmişti. Vatandaşlar icradan satılık evleri araştırmaya başladı...

İcradan konut almak mantıklı mı?

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatından daha düşük bedelle gayrimenkul sahibi olmak isteyenler icralık evlere talebi artırdı. Peki icradan ev almak mantıklı mı? Nelere dikkat edilmeli?

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 102 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un 5 ilçesinde bulunan toplam 102 adet taşınmazı 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

İcralık ev krediyle satın alınır mı?

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında yer alan daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını yakından inceliyor.

İstanbul'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık 5 ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer ve Şişli'de bulunan 5 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 85 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un 9 ilinde bulunan toplam 85 adet konutu 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

İcradan ev almanın avantajları!

Piyasanın altındaki fiyatlarla satışa sunulan icralık evlere talep attı. İcradan satışa sunulan daireler ile normal daire fiyatları arasında nerede ise yüzde 50 gibi büyük bir fark bulunuyor.

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev!

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. Toplam 220 adet konuttan oluşan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev!

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 6 bin 610 metrekare olarak belirlenen projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Therra Park Tarabya satılık ev!

Therra Park Tarabya satılık ev fiyatları 1,6 milyon dolardan başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 12 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları!

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları 74 bin 787 TL'den başlıyor. Kura tarihi 4 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev!

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

Teslimlerini 2016 yılı Kasım ayında yapması planlanan proje İstanbul' un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat satılık ev 750 bin liradan başlıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen proje toplam 244 adet bahçeli evden meydana geliyor. Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satılık ev teslimleri 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

icradan satılık ev fiyatları Haberi

icradan satılık ev fiyatları

Pek çok vatandaş ev sahibi olmanın hayallerini kuruyor. İcra yoluyla el konulmuş ev, arsa, dükkan, tarla gibi taşınmazlar gerçek değerlerinden çok daha ucuz bedellerle icradan satılıyor. 

İcra yoluyla el konulan daireler ihale ile satışa sunuluyor. İcradan konut satışı ihalelerini Basın İlan Kurumu düzenliyor. İcradan ev satışları için yapılacak ihaleler Basın İlan Kurumu aracılığıyla yayınlanıyor. 

Basın İlan Kurumu tarafından belirli bir süreliğine ilana verilen taşınmazlar için icra ihaleleri düzenleniyor. İhaleler çerçevesinde en yüksek teklifi veren kişi, icradan satışa sunulan gayrimenkulün sahibi oluyor. 

İcradan konut almak doğru mu?

İcradan satılık konut ihalelerine herkes katılım gösterebiliyor. Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları düzenli olarak yayınlanıyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkullerin hepsi gerçek değerlerinden çok daha düşük bedellerle satışa çıkarılıyor.

İcradan satılan konutlar neredeyse yüzde 50 oranında daha...