20 / 04 / 2024

kayabaşı cumhuriyet meydanı

kayabaşı cumhuriyet meydanı

Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesi Kayabaşı'nda taş ocağı bulunan arazi üzerinde inşa edilecek. Taş ocağı dolgu işlemlerinin tamamlandığı Başakşehir Yeni Kent Meydanı'nda projelendirme çalışmaları sürüyor.

Başakşehir Cumhuriyet Meydanı projesi ne zaman başlayacak?

Başakşehir Cumhuriyet Meydanı projesi Kayabaşı'nda taş ocağı bulunan arazide yapılacak. Taş ocağı dolgu işlemlerinin yapıldığı Başakşehir Cumhuriyet Meydanı tamamlandığında Taksim Meydanı'nın 20 - 30 katı büyüklüğünde bir meydan olacak...

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Afyonkarahisar'da istimlak edilen bina yıkıldı!

Afyonkarahisar’da Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan çalışmaları kapsamında istimlak edilen binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceledi…

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Gaziosmanpaşalılar evlerini 7 yıldır alamıyorlar!

İstanbul’da Gaziosmanpaşalılar, kentsel dönüşüm için yıkılan evlerinin 7 yıldır hala teslim edilmemesine tepki göstermek için Cumhuriyet Meydanı’nda toplandılar…

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi ihale sürecinde!

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Cahit Turhan: Ordu'daki evler akıllandı!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık'' dedi.

kayabaşı cumhuriyet meydanı Haberi

kayabaşı cumhuriyet meydanı


Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesi Kayabaşı'nda taş ocağı bulunan arazide inşa edilecek. Taş ocağı dolgu işlemlerinin tamamlandığı Başakşehir Yeni Kent Meydanı projesi Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde olacak.


Hafriyat döküm alanı olarak kullanılan taş ocaklarının bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan projede Başakşehir'deki kamu kurumları, 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park, Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, on binlerce araçlık otopark, kongre ve sergi merkezleri, aktivite ve spor alanları, 5 bin kişilik cami, metro, tramvay ve İETT durakları yer alacak. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle yürütülen Başakşehir Yeni Merkez projesi Kayaşehir'in yeni kent merkezi olacak.


Yakın zamanda ihaleye çıkması planlanan Başakşehir Yeni Kent Meydanı için projelendirme çalışmaları sürüyor. Projenin 36 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 



Ceren...