26 / 04 / 2024

Kripto paralara Fed engeli!

Kripto paralara Fed engeli!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) Mart ayıda faiz yükselişine başlayacağı  beklentisi kripto para piyasasını da hareketlendirdi. Sabah saatlerinde 36 bin 250 dolar seviyesinden işlem gören Bitcoin’deki günlük düşüş yüzde 3 olarak gerçekleşti.



‘FİNANSAL İSTİKRAR İÇİN RİSK, DÜZENLENMELİ’

Raporda kripto varlıklarının artık finansal sistemin kenarında olmadığına dikkat çekilirken, “Yüksek oynaklıkları ve değerlemeler göz önüne alındığında, artan birlikte hareket etme eğilimi, özellikle yaygın kripto benimsemesi olan ülkelerde yakında finansal istikrar için risk oluşturabilir” şeklinde bilgiler aktarıldı. 

Kripto paralara Fed engeli!

Raporda ayrıca kripto ekosisteminden ortaya çıkan finansal istikrar risklerini düşürmek için kapsamlı, koordineli bir küresel düzenleyici çerçeve benimsemenin zamanı geldiğine vurgu yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Maaşlara ek zam geliyor!

Asgari ücrete vergi istisnası! Tüm detaylar belli oldu!

Akaryakıta zam yolda! Ne zaman yapılacak?

Altın fiyatlarında Fed depremi!

Emeklinin hesabına maaştan ayrı 2.750 lira ödeme yapılacak!

Dolar ve euroda son durum ne?

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Faizler düşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön