29 / 03 / 2024

Maslaka park müjdesi

Maslaka park müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Maslak’ta bulunan 1 milyon 300 bin metrekarelik alanlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü arazisine 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı yapacağız." dedi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Bursalı esnafa kira indirimi müjdesi!

Esnafa nefes aldıracak yeni bir düzenlemeyi uygulamaya alan Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnafa kira indirimi müjdesi verdi. 

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Erzurum'da emeklilere 5 bin konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesi verdi. 

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Beykozlulara imar müjdesi!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosu'nda konuştu. İmar sorunuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, Beykozlulara imar müjdesi verdi.

Ankaragücü'ne stat müjdesi!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne stat müjdesi verdi. Özhaseki, Ankaragücü'nün ikinci yarıda maçlarını Eryaman'da oynayacağını açıkladı.

Murat Kurum'dan ucuz konut müjdesi!

Çeşitli temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu'da konuştu. Ucuz konut müjdesi veren Kurum, TOKİ tarafından 800 konut inşa edeceklerini söyledi.

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Şanlıurfa'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa’ya millet bahçesi müjdesi verdi. Kurum, yıllardır hayal olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm projesinde ilk etapta 60 bin metrekarede 590 bin konut yapacaklarını açıkladı.

Maslaka park müjdesi Haberi

Maslaka park müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Maslak’ta bulunan 1 milyon 300 bin metrekarelik alanlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü arazisine 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı yapacağız." dedi.


‘TAKSİM MİTİNG YERİ OLMAYACAK’

"Taksim Meydanı’nın sembol değeri var. Taksim artık turizm merkezi haline geldi. Oteller bölgesi, kongre vadisi olması itibariyle artık oranın miting meydanı olmasını valilik de esnaf da istemiyor. Taksim’deki demokrasi buluşması anlamlı. Sonuçta büyük bir felaket atlatıldı. Bu halkın Taksim’e girişine nasıl izin vermeyelim? Bu başka bir şey, farklı bir süreç. Gönlünde samimi duyguları olan, bu ülkeye, bayrağa ve vatana saygısı olanlar orada kendini ifade ediyorlar. Bu geçici bir süre için böyle. Yoksa oranın tekrar miting alanına dönmesini arzu etmiyorum, olmaması da lazım."


‘MASLAK’TA ŞEHİTLER PARKI YAPILIYOR’

Boğaziçi Köprüsü’nün adının değişmesiyle ilgili açıklama yaptı....